Pesmet alb Delizia 500g

Obținut prin măcinarea pâinii fabricată special pentru acest sortiment, pesmetul alb formează o crustă crocantă și delicioasă care protejează carnea din interior. Datorită texturii granulate, pesmetul Delizia poate fi folosit cu succes pentru obţinerea preparatelor pané.

Griș de grâu Delizia 500g

Atunci când te gândești la griș de grâu, probabil te duci cu gândul înapoi la copilărie, la deliciosul griș cu lapte. Obținut din grâu românesc de calitate superioară, grișul de grâu Delizia are o granulație perfectă, fără impurități.

Făină de grâu alba 650 Delizia 1Kg

Făina de grâu albă 650 este ideală pentru a obține un aluat care se frământă și se întinde ușor, așa cum sunt cele pentru blatul de pizza, pâine sau focaccia. Este o făină cu calitate constantă, obținută în urma măcinării grâului românesc de calitate superioară.

Făină pentru cozonac 550 Delizia 1Kg

Făina pentru cozonac Delizia este o făină de grâu fină, obținută din grâu românesc de calitate superioară. Făina este perfectă pentru cele mai pufoase aluaturi de cozonac. Când îl lași la dospit, aluatul își dublează volumul și devine ideal pentru modelat.

Făină pentru pizza 550 Delizia 1Kg

Făina joacă un rol vital în realizarea unui aluat pe cât de savuros, pe atât de sănătos. Făina Delizia 550 pentru pizza este perfectă pentru rețetele de pizza, focaccia sau piadine.

Făină albă superioară 000 Delizia 1Kg

Făina Superioară 000 este o făină de grâu fină, obținută din grâu românesc de calitate superioară. Făina 000 este perfectă pentru aluaturi care se frământă cu ușurință. Când îl lași la dospit, aluatul își dublează volumul și devine ideal pentru modelat.