Pasiune pentru morărit

Respect pentru tradiție și dragoste pentru preparate delicioase

Din grijă permanentă pentru clienții noștri, datorită profesionalismului angajaților și cu sprijinul partenerilor de încredere, Băneasa a devenit una dintre cele mai puternice fabrici din întreaga Europa Centrală și de Est, fiind de mai bine de 20 ani lider pe piața românească a pastelor făinoase.

Fie că alegem Băneasa pentru făina de calitate din care ies cei mai pufoși cozonaci sau pentru fideaua din care bunicii făceau cea mai bună budincă, Băneasa este despre și pentru oameni. Și fiecare persoană care a încercat produsele noastre înțelege perfect povestea și valorile Băneasa: tradiție, calitate, pasiune, inovație.

Moara Băneasa

Grija noastră pentru a obține cea mai bună făină începe de la bobul de grâu care ajunge pe porțile fabricii Băneasa.

Garantăm calitatea produselor noastre și siguranța alimentară datorită proceselor tehnologice complet automatizate.

Moara Băneasa se bazează pe tehnologie de morărit de ultimă generație, de la liderul mondial în utilaje pentru industria alimentară – BUHLER (Elveția).

Grâu românesc
de calitate superioară
Cea mai fină făină de grâu
Cel mai bine vândut
produs al nostru de morărit

Pastele Băneasa

Suntem singura fabrică din Europa Centrală și de Est capabilă să producă toate tipurile de paste, cu și fără ouă: paste scurte, lungi, cuiburi, tradiționale (homemade), tricolore, paste cu forme speciale pentru copii, farfalle, lasagna etc.

Ne mândrim cu o producție de peste 25.000 de tone de paste produse anual și o diversitate mare de produse, folosind cea mai nouă tehnologie de producție de la liderii europeni BUHLER (Elveția) și PAVAN (Italia).

Utilizăm cea mai bună făină care conferă pastelor gustul delicios, o culoare frumoasă și o rezistență mai bună la fierbere.
Folosim un sistem de uscare la temperaturi ridicate pentru a distruge toate microorganismele patogene și a influența pozitiv caracteristicile pastelor la fierbere.
Folosim instalații și proceduri speciale pentru producerea pastelor cu ou.

100%

Suntem 100% dedicați și
implicați în fiecare proces

De la procesul de preparare a celei mai bune făini de grâu până la desfătarea în farfurie cu delicioasele tipuri de paste, Băneasa este în continuă dezvoltare și inovare cu ajutorul partenerilor de încredere din retail și distribuție.

Produsele Băneasa sunt comercializate în țări precum Polonia, Cehia, Slovacia, Slovenia, Ungaria, Spania,
Marea Britanie, Grecia și lista crește continuu. Misiunea noastră este să inspirăm oamenii, să transmitem această moștenire mai departe, să ducem brandul românesc Băneasa la nivelul următor.

Suntem o echipă preocupată continuu de îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite şi de consolidarea loialității clienților noștri. Credem cu tărie în forța parteneriatului, a legăturilor dintre oameni, de pretutindeni!