Contact
- office@mpbaneasa.ro
- +40 21 232 2331
- Str. Răsăritului nr. 47, Buftea,România
ABONEAZĂ-TE
Intră în comunitatea Băneasa și rămâi la curent cele mai noi rețete și sfaturi ale specialiștilor noștri!
Ingrediente pentru o Pizza Caprese:
Ingrediente pentru sosul de pizza făcut în casă:
Pizza Caprese pe care o gătim împreună azi este una dintre preferatele mele, o pizza rustică, simplă, pentru care nu e nevoie de prea multe pregătiri. Nu aveți nevoie de ingrediente spectaculoase, nici nu trebuie să frământați foarte mult aluatul. Este nevoie însă de un sos de roșii foarte bun, pe care îl puteți pregăti în casă.
Aveți nevoie și de o mozzarella foarte bună, mozzarella di buffala, din lapte de bivoliță, adevărată mozzarella. Apoi de roșii bine coapte și de ierburi aromatice variate. Dar mai ales aveți nevoie de un aluat foarte bun pentru blat.
Ce e special la rețeta de Pizza Caprese pe care o pregătim azi?
Am folosit făina Delizia specială pentru pizza! Făina Delizia este o făină proaspăt apărută pe piață, o făină de foarte bună calitate și într-o gama variată, astfel încât se potrivește pentru orice preparat.
Delizia este brandul de făină pe care mămicile se pot baza oricând doresc să gătesc pentru cei mici sau alături de ce mici. Fiind o gamă foarte variată, găsiți o făină Delizia pentru orice poftă ar avea cei mici…sau cei mari, indiferent că e “poftă de ceva dulce” sau “poftă de ceva sărat”. În plus, când gătim in familie, gătitul devine amuzant! Ne facem amintiri frumoase împreună (cred că cele mai faine amintiri cu Luca sunt cele in care am gătit împreună) și mai ales ne bucurăm de o masă gustoasă, pregătită cu suflet, ÎMPREUNĂ. În gama Delizia găsiți si sortimentele de griș și pesmet.
VEDETA REȚETEI
Călim ceapa până devine translucidă. Adăugăm cățeii de usturoi trecuți prin presă, amestecăm bine și lăsăm pe foc câteva secunde, având grijă că usturoiul să nu se ardă, pentru că atunci devine amar.
Punem roșiile uscate și ierburile aromatice și lăsăm pe foc 1 minut, amestecând des, că ierburile aromatice să își elibereze aromă. Stingem totul cu vin și lăsăm câteva secunde pentru că alcoolul din vin să se evapore.
Adăugăm pastă de tomate și apă, amestecăm până totul este omogen, condimentam cu sare și piper după gust și lăsăm totul la foc mediu 15 minute, amestecând din când în când.
Sosul pentru pizza făcut în casă stă foarte bine la frigider cca o săptămână.
Poftă bună!
Intră în comunitatea Băneasa și rămâi la curent cele mai noi rețete și sfaturi ale specialiștilor noștri!
Acest site web folosește cookie-uri astfel încât să vă putem oferi cea mai bună experiență de utilizator posibilă. Informațiile cookie sunt stocate în browser-ul dvs. și îndeplinesc funcții precum recunoașterea dvs. atunci când reveniți pe site-ul nostru web și ajutarea echipei noastre să înțeleagă care secțiuni ale site-ului le găsiți cele mai interesante și utile.
Cookie-ul strict necesar ar trebui să fie activat în orice moment, astfel încât să putem salva preferințele dumneavoastră pentru setările cookie-urilor.
Dacă dezactivați acest cookie, nu vă vom putea salva preferințele. Aceasta înseamnă că de fiecare dată când vizitați acest site web va trebui să activați sau să dezactivați din nou cookie-urile.
Acest site web folosește Google Analytics pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori ai site-ului și cele mai populare pagini.
Păstrarea acestui cookie activat ne ajută să ne îmbunătățim site-ul web.
Vă rugăm să activați mai întâi modulele cookie strict necesare, astfel încât să vă putem salva preferințele!
Acest site web folosește următoarele cookie-uri suplimentare:
Vă rugăm să activați mai întâi modulele cookie strict necesare, astfel încât să vă putem salva preferințele!