Contact
- office@mpbaneasa.ro
- +40 21 232 2331
- Str. Răsăritului nr. 47, Buftea,România
CRUTOANE DE MĂMĂLIGĂ CU ROȘII
Crutoanele de mămăligă cu ierburi aromatice și roșii cherry coapte, presărate cu parmezan, propuse în această rețetă atât de bune și de ușor de făcut, încât vă veți îndrăgosti iremediabil de acest preparat!
Poate fi o gustare perfectă sau chiar un prânz lejer și foarte gustos, dacă doriți. În plus, se pregătește atât de rapid!
Pentru a realiza această rețetă, aveți nevoie de mămăliga rece de la Delizia, așadar nu mai este nevoie să pregătiți una de cu seară pentru a o lăsa ulterior la răcit peste noapte. Totul este mult mai rapid!
Mămăliga trebuie depozitată la temperatura camerei, nu la frigider.
Încercați rețeta! Este absolut delicioasă!
Pentru început, încingeți cuptorul la 220 de grade Celsius cu ventilație.
Tocați mărunt cimbrișorul, rozmarinul și oregano. Puteți folosi un blender mic dacă doriți. Aveți nevoie de aceste ierburi aromatice tocate extrem de fin, aproape ca o pastă.
Peste ierburile tocate, adăugați usturoiul pudră, sare și piper după gust. Turnați uleiul și amestecați până ce se formează o pastă.
Scoateți mămăliga din ambalaj și tăiați-o cuburi cu latura de 4 cm. Puneți-le peste amestecul de ierburi aromatice și amestecați energic.
Așezați cuburile de mămăligă într-o tigaie de fontă sau o tavă și dați-le la cuptorul încins pentru aproximativ 20 de minute.
Între timp, puneți roșiile în același vas și amestecați-le cu restul de pastă de ierburi aromatice.
Scoateți tava cu cuburile de mămăligă din cuptor, așezați-le printre cuburile roșii cherry și dați din nou la cuptor pentru încă 10 minute.
Bucurați-vă de acest preparat, cald!
Poftă bună!