Contact
- office@mpbaneasa.ro
- +40 21 232 2331
- Str. Răsăritului nr. 47, Buftea,România
ABONEAZĂ-TE
Intră în comunitatea Băneasa și rămâi la curent cele mai noi rețete și sfaturi ale specialiștilor noștri!
STICKS DE MĂMĂLIGĂ CU PARMEZAN
Astăzi vă prezentăm un produs atât de gustos și de ușor de pregătit – mămăligă gata preparată Delizia!
Sunt o gustare rapidă și delicioasă; un aperitiv neașteptat, care va impresiona pe oricine il va gusta!
La prima vedere, arată ca niște sărățele, dar de fapt, sunt niște delicioase sticks-uri din mămăligă! Sunt crocante la exterior, precum sărățelele, dar moi la interior! Se fac de 10 ori mai simplu, iar pentru asta, folosim mămăliga gata preparată.
Nu are gluten, pentru că în mod natural, făina de mălai nu conține gluten. Are 0 conservanți și 0 grăsimi. Este o mămăligă fină, obținută prin pasteurizare și este sterilizată printr-un proces tehnologic modern. Tocmai din acest motiv, nu este necesar să o păstrați la frigider. Se menține foarte bine la temperatura camerei, însă, după ce o deschideți, recomandarea noastră este să o păstrați la frigider, pentru aporximativ 3/4 zile.
Sticks-urile de mămăligă le puteți servi cu un sos cremos de iaurt cu usturoi și pătrunjel sau cu un delicios sos de roșii.
Poftă bună!
VEDETA REȚETEI
Tăiați mămăliga în bastonașe de mărimi potrivite și așezați-le într-o tavă cu hârtie de copt deasupra.
Ungeți-le bine cu ulei de măsline pe toate părțile. Cel mai indicat ar fi să folosiți o pensulă pentru patiserie.
Presărați deasupra cimbru și parmezan din belșug. Încingeți cuptorul la 200 de grade Celsius și coaceți sticks-urile până se rumenesc frumos.
Presărați amestecul de parmezan cu pesmet. Rotiți-le și repetați operațiunea, încercând să acoperiți și marginile cu compoziția uscată. Coaceți-le timp de 25 de minute în cuptorul preîncălzit la 210 grade Celsius.
Între timp, pregătiți sosul: într-o oală mică, topiți untul, adăugați făina și amestecați foarte bine cu telul până nu se mai formează cocoloașe.
Adăugați laptele și amestecați foarte bine. Lăsați la foc mic pentru aproximativ 4/5 minute.
Luați cratița de pe foc, adăugați parmezanul și amestecați până este încorporat.
Rețeta de STICKS DE MĂMĂLIGĂ CU PARMEZAN este gata și vă promitem că este delicioasă! Trebuie să o încercați!
Poftă bună!
Intră în comunitatea Băneasa și rămâi la curent cele mai noi rețete și sfaturi ale specialiștilor noștri!
Acest site web folosește cookie-uri astfel încât să vă putem oferi cea mai bună experiență de utilizator posibilă. Informațiile cookie sunt stocate în browser-ul dvs. și îndeplinesc funcții precum recunoașterea dvs. atunci când reveniți pe site-ul nostru web și ajutarea echipei noastre să înțeleagă care secțiuni ale site-ului le găsiți cele mai interesante și utile.
Cookie-ul strict necesar ar trebui să fie activat în orice moment, astfel încât să putem salva preferințele dumneavoastră pentru setările cookie-urilor.
Dacă dezactivați acest cookie, nu vă vom putea salva preferințele. Aceasta înseamnă că de fiecare dată când vizitați acest site web va trebui să activați sau să dezactivați din nou cookie-urile.
Acest site web folosește Google Analytics pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori ai site-ului și cele mai populare pagini.
Păstrarea acestui cookie activat ne ajută să ne îmbunătățim site-ul web.
Vă rugăm să activați mai întâi modulele cookie strict necesare, astfel încât să vă putem salva preferințele!
Acest site web folosește următoarele cookie-uri suplimentare:
Vă rugăm să activați mai întâi modulele cookie strict necesare, astfel încât să vă putem salva preferințele!