Paste
carbonara:

Rețete delicioase, simplu de preparat!

Hai să gătim împreună!

Autor: Ecaterina Ivanov

Ai poftă de o porție de paste carbonara delicioase? Aprinde aragazul pentru că e timpul să pregătești cea mai simplă și savuroasă rețetă! 

Pastele carbonara se pregătesc ușor, pot fi combinate cu o mulțime de ingrediente și gata… ai obținut un preparat care îți asigură succesul în bucătărie! Descoperă cum să faci mai multe tipuri de rețete paste carbonara, acest preparat transformat într-o tradiție italiană!

Pastele carbonara se pot prepara cu diferite tipuri de paste de la fettuccine, linguine sau rigatoni, însă spaghetele rămân alegerea numărul 1 pentru rețeta originală de paste carbonara.

Click pe butonul de mai jos pentru a vedea ingredientele pe care trebuie să le treci pe lista de cumpărături și modul de a le pregăti.

Paste carbonara rețeta autentică

Gustul savuros și complex al acestei rețete de paste carbonara este dat de cârnații.
O variantă extrem de apreciată de iubitorii de paste vine de la bine cunoscutul bucătar englez, gastronom, autor de cărți de bucate: Jamie Oliver. 

Testează și tu varianta lui Jamie Oliver de paste carbonara, care înlocuiește șunca de porc cu cârnați!

Această rețetă de paste carbonara cu dovleac aduce o notă tomnatică mesei tale!

Dacă ești în căutarea unei variante noi de preparare a celebrelor paste carbonara, îți propunem să încerci pastele carbonara cu dovleac, rețeta pe care toată familia o va iubi!

Dacă te numeri printre pasionații de paste carbonara, îți recomandăm să folosești această rețetă de farfalle carbonara drept inspirație în bucătărie.

Click mai jos pentru a citi pașii de preparare a rețetei de farfalle carbonara, farfallele fiind un un tip de paste care rețin mai bine sosul dens și oferă un gust desăvârșit!

Doar câteva ingrediente de bază și un strop de pasiune – de atât ai nevoie pentru a pregăti o porție delicioasă de spaghete carbonara autentice.

Bucură-te de o rețetă italiană clasică, renumită pentru combinația sa cremoasă și bogată de ouă, parmezan, guanciale și piper proaspăt măcinat!

Descoperă găluștele din paste cu iz sicilian! Am reinterpretat clasicele găluști din orez într-o variantă inspirată de celebra rețetă italiană de paste Carbonara.

Click mai jos pentru a citi pașii de preparare a rețetei de arancini carbonara și surprinde-i pe cei dragi cu un deliciu special!

Vezi Rețetele Video

Descoperă librăria de rețete video pe Youtube!

DESCOPERĂ POVESTEA NOASTRĂ

Cozonacii pufoși ai bunicii nu ar mai fi la fel fără făină albă Băneasa de cea mai înaltă calitate, iar supele aromate cu siguranță nu ar mai avea același gust fără fideaua delicioasă Băneasa. Indiferent care este amintirea ta cu produsele noastre, Băneasa este despre și pentru oameni!

Dragostea pentru tradiție și calitate, pasiunea și inovația reprezintă valorile cheie care ne-au ajutat să creștem și să fim astăzi una dintre cele mai puternice fabrici din întreaga Europa Centrală și de Est. Ne bucurăm să fim lideri pe piața românească a pastelor făinoase de peste 20 de ani!