Sos Ricotta Băneasa 350g

Sosul ricotta este o alegere delicată și cremoasă din bucătăria italiană, ideal pentru a adăuga un plus de bogăție și finețe preparatelor. Acest sos se prepară din brânza ricotta, care este combinată cu ingrediente precum usturoi, ulei de măsline, parmezan ras și uneori smântână sau lapte pentru o consistență mai fină. Aromele pot fi intensificate cu ierburi proaspete, precum busuioc sau pătrunjel, și un strop de suc de lămâie pentru echilibru. Sosul ricotta este perfect pentru paste, lasagna, sau ca bază pentru pizza, oferind un gust fin și savuros fiecărui preparat.

Sursă bună de energie
Sursă sănătoasă de carbohidrați
Conținut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu

Despre produs

Valori Nutriționale
Nutriție 100 g
Valoare energetică 48 kcal/204 kj
Grăsimi 1.0 g
din care acizi grași saturați 0.3 g
Glucide 6.5 g
Fibre 1.7 g
Proteine 2.5 g
Sare 1.3 g

 

Ingrediente

Pulpă de tomate 55%, piure de tomate (apă, concentrat de tomate), brândă ricotta 11%, zer din lapte de vacă, smântână (lapte), ceapa, brânzeturi cu pastă tare (lapte, sare, cheag), amidon modificat din porumb, sarezahăr, ulei de floarea soarelui, ulei de măsline extravirgin, arome naturale, pătrunjel, busuioc, piper, corectori de aciditate:  glucono-delta-lactonă.

Detalii de utilizare

A se pastra in spatii uscate, curate si bine aerisite, ferite de razele solare. După deschidere se păstrează în frigider și se poate consuma în maxim 3-4 zile.

Alergeni

Poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă și arahide, ou, țelină, pește sau soia.

Împachetare
Palet
1650 buc.**
Box Normal
indisponibil*
Box Display
6**

*Produs disponibil în varianta de ambalare Box Normal.
**Produs disponibil în varianta de ambalare Box Display.

MAI POȚI VEDEA ȘI...

REȚETE RECOMANDATE

Hai să gătim împreună!

spaghetti-baneasa-cu-sos-ragu-de-pui-0
Spaghetti Băneasa cu sos ragu de pui și porc
Rețetă

Gata în

60 min.

Porții

4

Ai mai putea încerca și...