Sos Bolognese Antonio di Vaio 350g

Sosul Bolognese Antonio di Vaio, cel mai apreciat tip de sos din bucătăria italiană, este pregătit din roșii dulci, coapte sub soarele generos al Italiei la care adăugăm legume pline de vitamine, precum și carne de vită și porc înnobilată cu un strop de vin roșu.

Sursă bună de energie
Sursă sănătoasă de carbohidrați
Conținut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu

Despre produs

Valori Nutriționale
Nutriție 100 g
Valoare energetică 91 kcal/379 kj
Grăsimi 5.2 g
din care acizi grași saturați 0.7 g
Glucide 5.5 g
Fibre
Proteine 4.8 g
Sare 1.5 g

 

Ingrediente

Pulpă de roșii 42%, carne de porc 10%, pastă de roșii, carne de vită 8%, ceapăapă, morcov 2%, țelinăsarezahăr, amidon de porumb (E1422), ulei de floarea soarelui, ulei de măsline extravirgin, vin roșu, condimente și mix de ierburi aromatice, arome naturale, corectori de aciditate: acid lactic, glucono-deltalactona.

Detalii de utilizare

A se pastra in spatii uscate, curate si bine aerisite, ferite de razele solare, la temperatură de maxim 25 grade Celsius. 100g de paste, 1 litru de apă, sare dupa gust. Fierbeți apa si adăugati sarea. Adăugați pastele si amestecați din când in când. Fierbeți conform timpului indicat. Scurgeți apa si pregătiți pastele dupa rețeta dorită.

Alergeni

Conține țelină.

Împachetare
Palet
1560 buc.**
Box Normal
indisponibil*
Box Display
6**

*Produs disponibil în varianta de ambalare Box Normal.
**Produs disponibil în varianta de ambalare Box Display.

MAI POȚI VEDEA ȘI...

REȚETE RECOMANDATE

Hai să gătim împreună!

prajitura-laminton-reteta-diva-in-bucatarie-C (1)
Prăjitură Lamington
Rețetă

Gata în

45 min.

Porții

8

Ai mai putea încerca și...

Rețetă

Gata în

25 min.

Porții

3

Rețetă

Gata în

120 min.

Porții

25