Sos Ricotta Antonio di Vaio 350g

Sosul de roșii cu ricotta Anotnio di Vaio este o variantă a clasicului sos napolitan înnobilat cu textura cremoasă și catifelată a brânzei. Rețeta noastră modernă are la bază un amestec de brânză cremoasă cu gust fin și condimente mediteraneene pentru un gust specific sudului Italiei.

Sursă bună de energie
Sursă sănătoasă de carbohidrați
Conținut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu

Despre produs

Valori Nutriționale
Nutriție 100 g
Valoare energetică 72 kcal/300 kj
Grăsimi 3.7 g
din care acizi grași saturați 1.4 g
Glucide 5.8 g
Fibre
Proteine 3.3 g
Sare 1.3 g

 

Ingrediente

Pulpă de roșii 58%, brânză ricotta de vacă( lapte pasteurizat, sare, cheag) 13%, pastă de roșiiceapăapă, mix de brânzeturi cu pastă tare ( lapte praf, sare, cheag, lizozim), sare, zahăr, amidon de porumb(E1422), ulei de floarea soarelui, ulei de măsline extravirgin, condimente și mix de ierburi aromatice, arome naturale, corector de aciditate: acid lactic.

Detalii de utilizare

A se pastra in spatii uscate, curate si bine aerisite, ferite de razele solare, la temperatură de maxim 25 grade Celsius. 100g de paste, 1 litru de apă, sare dupa gust. Fierbeți apa si adăugati sarea. Adăugați pastele si amestecați din când in când. Fierbeți conform timpului indicat. Scurgeți apa si pregătiți pastele dupa rețeta dorită.

Alergeni

Brânză ricotta de vacă( lapte pasteurizat, sare, cheag) 13%, mix de brânzeturi cu pastă tare ( lapte praf, sare, cheag, lizozim).

Împachetare
Palet
1560 buc.**
Box Normal
indisponibil*
Box Display
6**

*Produs disponibil în varianta de ambalare Box Normal.
**Produs disponibil în varianta de ambalare Box Display.

MAI POȚI VEDEA ȘI...

REȚETE RECOMANDATE

Hai să gătim împreună!

Spaghetti-bolognese-1
Spaghetti Bolognese
Rețetă

Gata în

200 min.

Porții

5

Ai mai putea încerca și...

Rețetă

Gata în

15 min.

Porții

3

Rețetă

Gata în

20 min.

Porții

40