Sos cu ciuperci Antonio di Vaio 350g

Sosul de roșii cu ciuperci Antonio di Vaio este un preparat versatil potrivit atât cu paste și orez, cât și cu feluri de mâncare din carne albă sau roșie. Amestecat cu pastele aburinde, sosul își eliberează treptat aromele delicioase.

Sursă bună de energie
Sursă sănătoasă de carbohidrați
Conținut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu

Despre produs

Valori Nutriționale
Nutriție 100 g
Valoare energetică 76 kcal/314 kj
Grăsimi 4.8 g
din care acizi grași saturați 0.5 g
Glucide 5.7 g
Fibre
Proteine 1.6 g
Sare 1.1 g

 

Ingrediente

Pulpă de roșii 58%, ciuperci în proporții variabile [champignon (Psaliota Bispora), butreti negri (Pleurotus ostreatus)] 13%, pastă de roșiiceapăapă, hribi (Boletus Edulis), morcovi, sarezahăr, amidon de porumb (E1422), ulei de floarea soarelui, ulei de măsline extravirgin, condimente și mix de ierburi aromatice, arome naturale, corector de aciditate: acid lactic.

Detalii de utilizare

A se pastra in spatii uscate, curate si bine aerisite, ferite de razele solare, la temperatură de maxim 25 grade Celsius. 100g de paste, 1 litru de apă, sare dupa gust. Fierbeți apa si adăugati sarea. Adăugați pastele si amestecați din când in când. Fierbeți conform timpului indicat. Scurgeți apa si pregătiți pastele dupa rețeta dorită.

Împachetare
Palet
1560 buc.**
Box Normal
indisponibil*
Box Display
6**

*Produs disponibil în varianta de ambalare Box Normal.
**Produs disponibil în varianta de ambalare Box Display.

MAI POȚI VEDEA ȘI...

REȚETE RECOMANDATE

Hai să gătim împreună!

DSC07368-2
Paste milanese cu șnițel de pui
Rețetă

Gata în

30 min.

Porții

4

Ai mai putea încerca și...

Rețetă

Gata în

90 min.

Porții

6