Sosul de roșii cu ciuperci Antonio di Vaio este un preparat versatil potrivit atât cu paste și orez, cât și cu feluri de mâncare din carne albă sau roșie. Amestecat cu pastele aburinde, sosul își eliberează treptat aromele delicioase.
Acasa > Produsele noastre > Sos pentru paste > Sos cu ciuperci Antonio di Vaio 350g
Nutriție | 100 g | |
Valoare energetică | 76 kcal/314 kj | |
Grăsimi | 4.8 g | |
din care acizi grași saturați | 0.5 g | |
Glucide | 5.7 g | |
Fibre | – | |
Proteine | 1.6 g | |
Sare | 1.1 g |
Pulpă de roșii 58%, ciuperci în proporții variabile [champignon (Psaliota Bispora), butreti negri (Pleurotus ostreatus)] 13%, pastă de roșii, ceapă, apă, hribi (Boletus Edulis), morcovi, sare, zahăr, amidon de porumb (E1422), ulei de floarea soarelui, ulei de măsline extravirgin, condimente și mix de ierburi aromatice, arome naturale, corector de aciditate: acid lactic.
A se pastra in spatii uscate, curate si bine aerisite, ferite de razele solare, la temperatură de maxim 25 grade Celsius. 100g de paste, 1 litru de apă, sare dupa gust. Fierbeți apa si adăugati sarea. Adăugați pastele si amestecați din când in când. Fierbeți conform timpului indicat. Scurgeți apa si pregătiți pastele dupa rețeta dorită.
![]() |
Palet 1560 buc.** |
![]() |
Box Normal indisponibil* |
![]() |
Box Display 6** |
*Produs disponibil în varianta de ambalare Box Normal.
**Produs disponibil în varianta de ambalare Box Display.