Sos Napoletana Antonio di Vaio 350g

Sosul Napoletan este unul dintre cele mai faimoase sosuri din bucătăria italiană. Din rețeta originală am păstrat roșiile, ceapa, morcovii și ierburile italiene. Îmbracă pastele cu sosul napoletana ca să dai mesei tale savoarea tipică a bucătăriei din sudul Italiei.

Sursă bună de energie
Sursă sănătoasă de carbohidrați
Conținut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu

Despre produs

Valori Nutriționale
Nutriție 100 g
Valoare energetică 48 kcal/199 kj
Grăsimi 2.0 g
din care acizi grași saturați 0.2 g
Glucide 5.3 g
Fibre
Proteine 1.4 g
Sare 1.2 g

 

Ingrediente

Pulpă de roșii 70%, pastă de roșiiceapă 3%, morcovi 2%, apăsare zahăr, amidon de porumb (E1422), ulei de floarea soarelui, ulei de măsline extravirgin, condimente și mix de ierburi aromatice, arome naturale, pudra de chilli 0,14%, corector de aciditate: acid lactic.

Detalii de utilizare

A se pastra in spatii uscate, curate si bine aerisite, ferite de razele solare, la temperatură de maxim 25 grade Celsius. 100g de paste, 1 litru de apă, sare dupa gust. Fierbeți apa si adăugati sarea. Adăugați pastele si amestecați din când in când. Fierbeți conform timpului indicat. Scurgeți apa si pregătiți pastele dupa rețeta dorită.

Împachetare
Palet
1560 buc.**
Box Normal
indisponibil*
Box Display
6**

*Produs disponibil în varianta de ambalare Box Normal.
**Produs disponibil în varianta de ambalare Box Display.

MAI POȚI VEDEA ȘI...

REȚETE RECOMANDATE

Hai să gătim împreună!

paste-cu-piept-de-pui-si-sos-de-ceapa-C
Paste cu piept de pui și sos de ceapă
Rețetă

Gata în

45 min.

Porții

3

Ai mai putea încerca și...