Produse Paste Baneasa

Pastele Antonio di Vaio sunt pregatite dupa o reteta speciala, adaptata gusturilor romanilor; o combinatie perfecta intre grau dur si grau moale care asigura o calitate buna, culoare aurie si un pret competitiv; Folosim grâu dur de cea mai buna calitate din Italia, si faina grifica de grau ...

Marca Băneasa este cea mai cunoscută și mai consumată marcă de paste din România, cu o imagine bine conturată în rândul consumatorilor. Preparate cu ingrediente alese cu multă atenție, ou lichid si grâu de cea mai buna calitate, pastele Băneasa cu ouă au o consistența ideală si gust ...

Marca Băneasa este cea mai cunoscută și mai consumată marcă de paste din România, cu o imagine bine conturată în rândul consumatorilor. Energia și gustul proaspăt fac din pastele Băneasa o tradiție a meselor în familie.  

Cous cous nu este o pastă făinoasă, este obtinut din gris de grâu dur printr-o tehnică specială. Este ideal pentru salate, dar poate fi folosit şi în preparate ca supe, tocane de legume sau de carne. Contine proteine, fibre, selenium, vitamine din complexul B-urilor.  

Se spune că cei trei piloni ai agriculturii din Puglia, Italia sunt grâul, vinul și măslinele și toți cei trei se îndreaptă spre această gustare simplă, dar gustoasă. Făina, vinul alb și uleiul de măsline sunt amestecate pentru a face un aluat simplu, format în inele ...

Moara Băneasa este echipată cu tehnologie de morărit de ultimă generație provenită de la liderul mondial în utilaje pentru industria alimentară – BUHLER (Elveția). Moara dispune de echipamente performante de sortare a diverselor tipuri de griș, de granulozități diferite, având ...

Mălaiul, un ingredient folosit atât pentru feluri principale de mâncare cât şi pentru deserturi, este obţinut din porumb de cea mai bună calitate, degerminat, prelucrat in condiţii de igienă maximă. Gama de mălai pe care o punem la dispoziție cuprinde mălai superior, mălai extra și ...

Obţinut în urma măcinării unui grâu de calitate superioară, grisul are granulaţia perfectă pentru a garanta reuşita desertului copilăriei, a găluştelor de gris sau a găluştelor cu prune. Fiind obţinut în mare parte din miezul bobului de grâu, grisul este bogat în gluten, amidon ...

Deoarece suntem mereu atenţi la tendinţele de consum şi la nevoile clienţilor noştri, gama noastră de pesmet cuprinde atât variante de pesmet classic, pesmet granulat dar şi pesmet PANKO.  Produsele noastre sunt disponibile în diferite gramaje, atât în pungă de hârtie cât şi în ...

Poveștile care stau la baza pastelor carbonara, napoletana sau bolognese nu sunt deloc simple. Sosurile de paste italiene au o istorie bogată care poate fi urmărită de secole.  Un sos bun poate transforma un fel de mâncare obișnuit într-unul extraordinar, dar există ...
^