Salată clasică de cuș-cuș

Autor rețeță:
Divă în Bucătărie

Rețetă

Gata în

10 min.

Porții

2

Paste fără ou Post Băneasa

Ingrediente

  • 150g cuș-cuș Băneasa
  • 300ml supă legume/pui
  • 1 lingură ulei măsline
  • 1 castravete mic
  • 1/2 ardei gras mic
  • 1 roșie mare sau 10 roșii cherry
  • Suc de lămâie
  • Sare
  • Piper
  • Frunze de mentă

Mod de preparare

O salată simplă, dar gustoasă, perfectă pentru serile călduroase de vară.

Pasul 1

Punem într-un castron cuș-cuș-ul și turnăm supă fierbinte peste el. Acoperim și lăsăm până este absorbit tot lichidul.

Îl desfacem ușor cu furculița.

Pasul 2

Tocăm mentă și legumele în cuburi mici. Le punem peste cuș-cuș, adăugând sare, piper, o lingură suc lămâie și 1 lingură ulei măsline.

Amestecăm și gustăm pentru a adăuga în funcție de gusturi suc de lămâie, sare sau piper.

Simplu, bun și gustos! Perfect pentru o seară călduroasă de vară!

Poftă bună!

Vezi Imagini cu Rețeta

Ai mai putea încerca și...