Cornetti Rigati Băneasa 500g

Cornetti Rigati sunt numite după forma lor tubulară răsucită, care poate varia în dimensiune. Cornetti Rigatti provine din nordul și centrul Italiei, unde sunt folosite în mod tradițional în supe. Aceste paste sunt perfecte pentru budinca de macaroane cu brânză, pastele preferate americane. De asemenea, se potrivesc bine cu sosurile pe bază de lactate (cum ar fi untul sau brânza), sosurile pe bază de roșii cu sau fără legume și sosurile pe bază de pește sau carne.

Timp de fierbere
8 minute
Tip de grâu
Moale
Formă de Paste
Coturi
Nr. Ouă
Fără ou
Grâu românesc de calitate superioară
Sursă bună de energie
Sursă sănătoasă de carbohidrați
Conținut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu

Despre produs

Valori Nutriționale
Nutriție 100 g %*
Valoare energetică 351 kcl/1489 kj 17.6%
Grăsimi 1.2 g 1.7%
din care acizi grași saturați 0.2 g 1.0%
Glucide 72.9 g 28%
Fibre 2.3 g
Proteine 11 g 22%
Sare 0.04 g 0.7%

* consumul de referință al unui adult obișnuit (8400kj/2000kcal)

Ingrediente

Făină de grâu 550, apă.

Detalii de utilizare

A se pastra in spatii uscate, curate si bine aerisite, ferite de razele solare, la temperatură de maxim 25 grade Celsius. 100g de paste, 1 litru de apă, sare dupa gust. Fierbeți apa si adăugati sarea. Adăugați pastele si amestecați din când in când. Fierbeți conform timpului indicat. Scurgeți apa si pregătiți pastele dupa rețeta dorită.

Alergeni

Conține gluten.

Împachetare
Palet
800 buc.**
Box Normal
indisponibil*
Box Display
10**

*Produs disponibil în varianta de ambalare Box Normal.
**Produs disponibil în varianta de ambalare Box Display.

MAI POȚI VEDEA ȘI...

REȚETE RECOMANDATE

Hai să gătim împreună!

BRIOSE-BANEASA-COPIILOR-01
Brioșe din paste cu șuncă și roșii
Rețetă

Gata în

25 min.

Porții

6

Ai mai putea încerca și...

Rețetă

Gata în

25 min.

Porții

2