Paste cu somon afumat

Autor rețeță:
Divă în Bucătărie

Rețetă

Gata în

25 min.

Porții

2

Paste fără ou All season Băneasa

Ingrediente

  • 200g cornetti rigati Băneasa
  • 100g somon afumat
  • 1 ceapă medie
  • 1 cățel de usturoi
  • 150ml smântână pentru gătit
  • 100g mascarpone
  • Sare
  • Piper
  • 1 linguriță parmezan ras fin
  • Pătrunjel verde pentru servit

Mod de preparare

O cină rapidă pentru copii, dar este perfectă și pentru adulți. Iubitorii acestui tip de peste se vor delecta cu una din cele mai apide și mai gustoase rețete.

Pasul 1

Pentru că să meargă totul rapid ne pregătim toate ingredientele la îndemână. Punem apă cu sare la fiert.

Pasul 2

Calim ceapă tocată fin, apoi adăugăm somonul tăiat fâșii și un cățel de usturoi pisat.

Pasul 3

Punem în acest moment pastele la fiert pentru 5 minute. Peste somonul călit cu ceapă și usturoi adăugăm smântână lichidă și mascarpone, parmezan ras, puțină sare și piper proaspăt măcinat. Amestecăm pe focul mic câteva secunde (10-15), apoi putem închide focul.

Pasul 4

Scurgem pastele fierte, le clatim cu apă rece, apoi le punem peste sos.

Pasul 5

Amestecăm până se omogenizează, punem în castronele, presărăm puțin pătrunjel verde și servim.

Poftă bună!

Vezi Imagini cu Rețeta

Ai mai putea încerca și...

Rețetă

Gata în

45 min.

Porții

12

Paste Băneasa
Confidențialitate

Acest site web folosește cookie-uri astfel încât să vă putem oferi cea mai bună experiență de utilizator posibilă. Informațiile cookie sunt stocate în browser-ul dvs. și îndeplinesc funcții precum recunoașterea dvs. atunci când reveniți pe site-ul nostru web și ajutarea echipei noastre să înțeleagă care secțiuni ale site-ului le găsiți cele mai interesante și utile.