Contact
- office@mpbaneasa.ro
- +40 21 232 2331
- Str. Răsăritului nr. 47, Buftea,România
O cină rapidă pentru copii, dar este perfectă și pentru adulți. Iubitorii acestui tip de peste se vor delecta cu una din cele mai apide și mai gustoase rețete.
Pentru că să meargă totul rapid ne pregătim toate ingredientele la îndemână. Punem apă cu sare la fiert.
Calim ceapă tocată fin, apoi adăugăm somonul tăiat fâșii și un cățel de usturoi pisat.
Punem în acest moment pastele la fiert pentru 5 minute. Peste somonul călit cu ceapă și usturoi adăugăm smântână lichidă și mascarpone, parmezan ras, puțină sare și piper proaspăt măcinat. Amestecăm pe focul mic câteva secunde (10-15), apoi putem închide focul.
Scurgem pastele fierte, le clatim cu apă rece, apoi le punem peste sos.
Amestecăm până se omogenizează, punem în castronele, presărăm puțin pătrunjel verde și servim.
Poftă bună!