Contact
- office@mpbaneasa.ro
- +40 21 232 2331
- Str. Răsăritului nr. 47, Buftea,România
Pentru cremă:
Pentru decor:
Iată desertul ideal pentru sărbătoarea Paștelui – TORT CU MORCOVI! Un dulce colorat și fresh, cu aromă de primăvară! Gustul este irezistibil, iar modul de preparare este ușor și rapid.
Enjoy!
Într-un bol mare, amestecă ingredientele uscate și adaugă ouăle bătute cu uleiul și amestecă până se creează un aluat omogen
Dă morcovii pe răzătoarea mică, apoi combină-i cu miezul de nucă zdrobit și amestecă-i energic. Înjumătățește aluatul în două forme de 24 cm îmbrăcate cu hârtie de copt. Introdu-le în cuptorul preîncălzit pentru 45 de minute. Lasă-le la răcit.
Pentru cremă, amestecă untul (la temperatura camerei) cu zahărul pudră pentru câteva minute și adaugă crema de brânză și extractul de vanilie. Omogenizează!
Pe un platou, așază un blat de tort cu morcovi, adaugă un strat de cremă și acoperă-l cu al doilea blat. Acoperă tortul cu frișcă și ornează-l cu fulgi de migdale pe margini și cu morcovi din marțipan deasupra. Poți înlocui morcovii din marțipan cu orice figurine preferi. Înainte de a fi servit, tortul cu morcovi se lasă peste noapte la frigider.