Contact
- office@mpbaneasa.ro
- +40 21 232 2331
- Str. Răsăritului nr. 47, Buftea,România
ABONEAZĂ-TE
Intră în comunitatea Băneasa și rămâi la curent cele mai noi rețete și sfaturi ale specialiștilor noștri!
Acasa > Rețete > Fel Principal > Tocăniță de pui cu legume și macaroane
Tocăniță de legume cu pui și macaroane sau Tocăniță de legume cu pui și paste este una din mâncărurile noastre preferate în timpul săptămânii. Se pregătește ușor, cu ingrediente la îndemână și este tare pe gustul copiilor. Cu cât tăiem legumele mai mic sau le dăm pe răzătoare, cu atât vor fierbe mai repede, vor fi mai moi și cei mici le vor accepta în tocăniță.
Pentru rețeta de Tocăniță de legume cu pui și macaroane am folosit “Sosul bun la toate” de la Băneasa. Prietenii de la Paste Băneasa au lansat o gamă foarte largă de sosuri pentru paste, extrem de calitative, cu roșii italiene, condimente și legume de calitate. Sos carbonara, ricotta, Bolognese cu carne sau vegan, sunt doar câteva dintre opțiuni. Vă las aici o poză cu toată gama și vă invit să le descoperiți în magazine.
VEDETA REȚETEI
Într-o cratiță mare încingem uleiul de măsline. Punem carnea de pui tăiată bucăți potrivite. Puteți folosi piept de pui, mușchiuleț, pulpe dezosate sau chiar pipote și inimi. Rumenim carnea la foc domol, până își schimbă culoarea.
Adăugăm legumele tăiate cubulețe mici. Puteți da rădacinoasele și pe răzătoarea mare. Punem și condimentele, amestecăm și le călim toate împreună 2-3 minute. Turnăm apă cât să acopere totul. Lăsăm să fiarbă până lichidul scade la jumătate. Adăugăm sosul Bun la toate și lăsăm să fiarbă la foc mic, până fierbem pastele.
Pentru paste, punem la fiert 5 litri de apă cu o linguriță de sare. Când apa clocotește, adăugăm pastele și le fierbem conform timpului indicat pe ambalaj, în funcție de pastele Băneasa folosite. Pentru această rețetă recomand paste scurte – penne, fusilli, scoici, spirale etc. Când pastele sunt fierte, le scurgem fără a le limpezi sau trece pe sub jet de apă rece.
Tragem Tocănița de legume cu pui și macaroane de pe foc și adăugăm verdeața tocată mărunt și pastele. Amestecăm foarte bine. Puteți folosi pătrunjel sau busuioc, în funcție de preferințe.
Să vă fie de cel mai bine și vă invit să descoperiți noile sosuri de la Paste Băneasa!
Intră în comunitatea Băneasa și rămâi la curent cele mai noi rețete și sfaturi ale specialiștilor noștri!
Acest site web folosește cookie-uri astfel încât să vă putem oferi cea mai bună experiență de utilizator posibilă. Informațiile cookie sunt stocate în browser-ul dvs. și îndeplinesc funcții precum recunoașterea dvs. atunci când reveniți pe site-ul nostru web și ajutarea echipei noastre să înțeleagă care secțiuni ale site-ului le găsiți cele mai interesante și utile.
Cookie-ul strict necesar ar trebui să fie activat în orice moment, astfel încât să putem salva preferințele dumneavoastră pentru setările cookie-urilor.
Dacă dezactivați acest cookie, nu vă vom putea salva preferințele. Aceasta înseamnă că de fiecare dată când vizitați acest site web va trebui să activați sau să dezactivați din nou cookie-urile.
Acest site web folosește Google Analytics pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori ai site-ului și cele mai populare pagini.
Păstrarea acestui cookie activat ne ajută să ne îmbunătățim site-ul web.
Vă rugăm să activați mai întâi modulele cookie strict necesare, astfel încât să vă putem salva preferințele!
Acest site web folosește următoarele cookie-uri suplimentare:
Vă rugăm să activați mai întâi modulele cookie strict necesare, astfel încât să vă putem salva preferințele!