Supă de toamnă cu zarzavat și fidea fără ouă

Autor rețeță:
Divă în Bucătărie

Rețetă

Gata în

30 min.

Porții

4

Paste fără ou All season Băneasa

Ingrediente

  • 200g fidea cuiburi Băneasa
  • 500g zarzavat pentru supă/ciorbă tocat sau ras
  • 1L apă
  • 1 ceapă mare
  • 1/2 pastranac
  • 3 linguri fasole verde congelată
  • 1/2 dovlecel mic tocat cuburi
  • 2 linguri ulei
  • 1 cățel usturoi
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare

Pentru că suntem în perioada postului sau doar pentru că nu dorim să mâncăm carne, o supă pregătită cu legume și fidea fără ouă este soluția ideală pentru a ne încălzi la prânz cu ceva bun și gustos.

Pasul 1

Călim în ulei ceapă tocată mărunt, apoi adăugăm pastrancul tăiat rondele și zarzavatul și continuăm să călim.

Pasul 2

Adăugăm apă și un cățel de usturoi și lăsăm să fiarbă 10 minute, apoi punem dovlecelul și fasolea verde și lăsăm pe foc până se fierb și acestea.
Dacă nu folosim zarzavat pus la borcane cu verdeață, vom adaugă pătrunjel verde după ce oprim focul.

Pasul 3

Când supă este gata punem la fiert în apă cu sare cuiburi de fidea doar câte porții mâncăm în acel moment (soscotim câte un cuib pentru fiecare bol de supă). Fierbem 2 minute, apoi le scurgem și punem fideaua în castroane.
Yammy! O supă foarte gustoasă!

Vezi Imagini cu Rețeta

Ai mai putea încerca și...

spaghetti-cu-pesto-rosu-1
Rețetă

Gata în

20 min.

Porții

4