Contact
- office@mpbaneasa.ro
- +40 21 232 2331
- Str. Răsăritului nr. 47, Buftea,România
Acasa > Rețete > Fel Principal > Spaghetti aglio, olio e peperoncini cu broccoli
O rețetă clasică de spaghetti cu ulei de măsline, usturoi și ardei iute, îmbunătățită cu broccoli pentru un plus de vitamine nu poate decât să ne încânte papilele gustative.
Se pregătește rapid și este irezistibilă!
Punem la fiert într-o oală apă cu sare pentru paste și în altă oală mai mică, apă cu sare pentru broccoli. Fierbem buchețelele de broccoli 3 minute, le scurgem și le clătim cu un jet de apă rece.
Cât timp se fierb pastele, încingem uleiul de măsline într-o tigaie și călim la foc mic ardeiul și usturoiul tocate.
Avem grijă să nu ardem usturoiul, căci devine amar. Punem broccoli peste ardei și usturoi și mai călim puțin.
Scurgem pastele fierte conform instrucțiunilor de pe pachet, apoi le punem în tigaie peste broccoli cu ardei și usturoi și amestecăm bine, astfel încât toate să fie acoperite de uleiul aromat.
Servim spaghetti aglio, olio e peperoncini cu broccoli imediat, adaugând piper proaspăt măcinat și puțîn parmezan ras.
Poftă bună!