Paste cu salată Caprese

Autor rețeță:
Divă în Bucătărie

Rețetă

Gata în

10 min.

Porții

2

Paste făinoase cu ouă Paște Băneasa

Ingrediente

  • 170g  penne rigate cu 2 ouă Băneasa
  • 130g mozzarella frescă
  • 130g roșii cherry
  • 100g măsline
  • 2 linguri mici ulei măsline
  • 2 lingurițe oțet balsamic
  • 2 lingurițe pesto
  • Sare
  • Piper proaspăt măcinat
  • Frunze de busuioc pentru decor

Mod de preparare

Paste Băneasa tip penne cu salată caprese sunt perfecte pentru o cină rapidă de vară.

O soluție rapidă, ușor de pregătit și gustoasă.

Pasul 1

Putem folosi atât mozzarella calup din care tăiem cuburi, cât și bile. Pentru această salată, pastele Băneasa sunt perfecte și se completeză minunat cu restul ingredientelor.

Pasul 2

Fierbem pastele al-dente în apă cu sare.

În acest timp pregătim roșiile, măslinele, tăiem mozzarella cuburi (dacă folosim bucată mare).

Pasul 3

Când pastele s-au fiert, le scurgem le clatim cu apă rece, apoi le amestecăm cu ulei, oțet balsamic, pesto, sare, piper proaspăt măcinat, roșii, mozzarella și măsline.

Amestecăm până se omogeniozeaza compoziția și împărțim în farfurii. Decorăm cu frunze de busuioc și gata, putem mânca!

Poftă bună!

Vezi Imagini cu Rețeta

Ai mai putea încerca și...

Paste Băneasa
Confidențialitate

Acest site web folosește cookie-uri astfel încât să vă putem oferi cea mai bună experiență de utilizator posibilă. Informațiile cookie sunt stocate în browser-ul dvs. și îndeplinesc funcții precum recunoașterea dvs. atunci când reveniți pe site-ul nostru web și ajutarea echipei noastre să înțeleagă care secțiuni ale site-ului le găsiți cele mai interesante și utile.