Paste cu salată Caprese

Autor rețeță:
Divă în Bucătărie

Rețetă

Gata în

10 min.

Porții

2

Paste făinoase cu ouă Paște Băneasa

Ingrediente

  • 170g  penne rigate cu 2 ouă Băneasa
  • 130g mozzarella frescă
  • 130g roșii cherry
  • 100g măsline
  • 2 linguri mici ulei măsline
  • 2 lingurițe oțet balsamic
  • 2 lingurițe pesto
  • Sare
  • Piper proaspăt măcinat
  • Frunze de busuioc pentru decor

Mod de preparare

Paste Băneasa tip penne cu salată caprese sunt perfecte pentru o cină rapidă de vară.

O soluție rapidă, ușor de pregătit și gustoasă.

Pasul 1

Putem folosi atât mozzarella calup din care tăiem cuburi, cât și bile. Pentru această salată, pastele Băneasa sunt perfecte și se completeză minunat cu restul ingredientelor.

Pasul 2

Fierbem pastele al-dente în apă cu sare.

În acest timp pregătim roșiile, măslinele, tăiem mozzarella cuburi (dacă folosim bucată mare).

Pasul 3

Când pastele s-au fiert, le scurgem le clatim cu apă rece, apoi le amestecăm cu ulei, oțet balsamic, pesto, sare, piper proaspăt măcinat, roșii, mozzarella și măsline.

Amestecăm până se omogeniozeaza compoziția și împărțim în farfurii. Decorăm cu frunze de busuioc și gata, putem mânca!

Poftă bună!

Vezi Imagini cu Rețeta

Ai mai putea încerca și...

DSC_3843 (Large) (2)
Rețetă

Gata în

25 min.

Porții

2

Rețetă

Gata în

20 min.

Porții

2