Contact
- office@mpbaneasa.ro
- +40 21 232 2331
- Str. Răsăritului nr. 47, Buftea,România
Pentru topping:
Un chec pufos, aromat și cu un gust surprinzător de gustos!
Mixăm untul cu jumătate din cantitatea de zahăr și gălbenușuri.
Adăugăm albușul bătut spumă tare cu restul de zahăr și zahăr vanilat și amestecăm ușor, de jos în sus.
Încorporăm făina amesetcată cu semințe de mac, apoi adăugăm coaja rasă și sucul de lămâie.
Punem aluatul în formă de chec în tava tapetată cu hârtie de copt (sau ulei și făînă) și îl coacem în cupotorul preîncălzit la 180°C timp de 45 minute.
Lăsăm checul să se răcească pe un grătar și pregătim glazura: amestecăm într-un bol zahărul pudră cu apă fierbinte și limoncello. Ungem checul cu glazură, așteptăm să se întărească, apoi putem felia.
Să aveți poftă!