Contact
- office@mpbaneasa.ro
- +40 21 232 2331
- Str. Răsăritului nr. 47, Buftea,România
ABONEAZĂ-TE
Intră în comunitatea Băneasa și rămâi la curent cele mai noi rețete și sfaturi ale specialiștilor noștri!
Pentru blat:
Pentru topping:
Pizza dulce cu fructe conține blat dulce și crocant, cremă ușoară de iaurt cu miere și fructe proaspete de vară.
Așa e că nu ați mai mâncat până acum pizza dulce? Da, poate ați mai mâncat pizza cu ananas, însă această combinație surprinzătoare dulce nu cred că ați mai gustat.
Am denumit acest deșert pizza deoarece mi-am dorit să fie un deșert surprinzător, interesant și amuzant. În plus, puteți pregăti această pizza împreună cu cei mici și bineînțeles că puteți să și savurați acest desert împreună cu ei! Conține puțin zahăr, iaurt cu miere și fructe.
Va asigur că cei mici vor fi tare încântați să îi lăsăți să își decoreze singuri pizza cu fructele preferate! Și vă mai dau aici încă o idee! Puteți face o petrecere cu astfel de pizza! Pregătiți din timp blaturi mici individuale, iaurtul cu miere și fructele deja curățate și tăiate. Iar la petrecere, copiii își pot decora după cum doresc pizza cu fructele lor preferate.
Pentru astăzi, eu am ales câteva feluri de fructe, însă voi puteți folosi orice fel de fructe doriți în funcție de preferințe și în funcție de sezon.
VEDETA REȚETEI
Pregătiți blatul: Într-un castron, mixați untul moale la temperatura camerei împreună cu sarea și zahărul brun până ce obțineți o cremă pufoasă. Adăugați oul și mixați în continuare. La final încorporați făina amestecată cu praful de copt. Frământați rapid un aluat care nu se mai lipește de mâini. Înveliți aluatul în folie alimentară și dați-l la frigider pentru 30 de minute.
Încingeți cuptorul la 180 grade Celsius. Așezați aluatul pe o hârtie de copt, acoperiți-l cu o altă hârtie de copt. Cu ajutorul unui sucitor, întindeți aluatul într-o foaie subțire de 0,5 cm. Folosiți un inel de tort cu diametrul de 23 cm, decupați din aluat un cerc. Îndepărtați excesul de aluat și transferați cercul cu tot cu hârtie pe o tavă de copt.
Coaceți blatul la cuptorul încins pentru 15-20 de minute până ce aluatul este ușor auriu. Scoateți blatul de la cuptor și lăsăți sa se răcească complet.
Între timp, pregătiți topping-urile. Într-un castron, puneți iaurtul grecesc, peste el adăugați mierea și pasta de vanilie. Amestecați totul până ce obțineți o compoziție omogenă.
Spălați și curățați fructele. Tăiați kiwi în rondele subțiri, cireșele pe jumătate, caisele în felii.
Montați pizza: așezați blatul răcit pe un blat de lemn rotund. Pe deasupra, puneți compoziția de iaurt și nivelați bine. Din loc în loc, presărați fructele pregătite. La final puneți frunze de mentă proaspătă.
Poftă bună!
Intră în comunitatea Băneasa și rămâi la curent cele mai noi rețete și sfaturi ale specialiștilor noștri!
Acest site web folosește cookie-uri astfel încât să vă putem oferi cea mai bună experiență de utilizator posibilă. Informațiile cookie sunt stocate în browser-ul dvs. și îndeplinesc funcții precum recunoașterea dvs. atunci când reveniți pe site-ul nostru web și ajutarea echipei noastre să înțeleagă care secțiuni ale site-ului le găsiți cele mai interesante și utile.
Cookie-ul strict necesar ar trebui să fie activat în orice moment, astfel încât să putem salva preferințele dumneavoastră pentru setările cookie-urilor.
Dacă dezactivați acest cookie, nu vă vom putea salva preferințele. Aceasta înseamnă că de fiecare dată când vizitați acest site web va trebui să activați sau să dezactivați din nou cookie-urile.
Acest site web folosește Google Analytics pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori ai site-ului și cele mai populare pagini.
Păstrarea acestui cookie activat ne ajută să ne îmbunătățim site-ul web.
Vă rugăm să activați mai întâi modulele cookie strict necesare, astfel încât să vă putem salva preferințele!
Acest site web folosește următoarele cookie-uri suplimentare:
Vă rugăm să activați mai întâi modulele cookie strict necesare, astfel încât să vă putem salva preferințele!