Contact
- office@mpbaneasa.ro
- +40 21 232 2331
- Str. Răsăritului nr. 47, Buftea,România
Acasa > Rețete > Fel Principal > Penne cu sos picant de roșii cu ton și măsline
Astăzi vă invităm să vă bucurați de cele mai bune paste cu ton în sos de roșii și masline.
Un deliciu pe care nu aveți cum să-l ratați!
Poftă bună!
Pentru început pregătim ingredientele, astfel încât totul să meargă rapid: tocăm pulpa de roșii, scurgem tonul, cântărim pastele, pisăm usturoiul.
Călim în ulei usturoiul pisat timp de 10 secunde împreună cu fulgii de ardei iute, apoi adăugăm pulpă de roșii tocată, roșiile cherry, măslinele feliate și jumătate din frunzele de busuioc.
Punem pastele la fiert în apă cu sare. Asezonăm sosul cu sare, piper și puțin zahăr. Fierbem până se îngroașă sosul, apoi adăugăm tonul și restul de busuioc tocat și mai fierbem încă 2-3 minute.
Scurgem pastele de apă și le punem peste sos.
Putem presăra parmezan ras fin și servim.