Contact
- office@mpbaneasa.ro
- +40 21 232 2331
- Str. Răsăritului nr. 47, Buftea,România
ABONEAZĂ-TE
Intră în comunitatea Băneasa și rămâi la curent cele mai noi rețete și sfaturi ale specialiștilor noștri!
De ce aleg Paste tricolore Băneasa din 100% grâu dur?
Gata cu “macaroanele” lipite între el și “prea fierte”. Paștele din grâu dur rezistă foarte bine în procesul de fierbere hrănitoare și sănătoase! Au o cantitate mai mare de proteine decât pastele din grâu moale.
GRÂU DUR 100%! Pastele Băneasa nu sunt o combinație de grâu dur, adică un amestec de fainuri, ci sunt fabricate 100% din grâu dur. Culoare și gust în farfurie! Culoarea specifică vine din combinația cu spanacul și sucul de roșii, iar savoarea lor este una deosebită!
Despre sosul de carne pentru paste.
DE-LI-CIOS și plin de aromă! Nu este un sos rapid, dimpotrivă, este indicat să stea câteva ore bune la foc foarte mic. De aici și gustul absolut deosebit!
Oricând la îndemână! Chiar dacă prepararea durează mult, vestea bună este că puteți congela sosul de carne pentru paste! Odată pregătit și răcit, îl puneți în pungi cu fermoar, închise ermetic. Stă la congelator până la o lună.
VEDETA REȚETEI
Într-o tigaie încăpătoare, călim în ulei de măsline ceapa tocată mărunt. până devine sticloasă.
Adăugăm usturoiul trecut prin presă și îl călim câteva secunde împreună cu ceapa.
Trebuie să avem grijă să nu se ardă. Usturoiul devine amar când e rumenit.
Adăugăm carnea de vită, o amestecăm bine cu lingura, pentru a rupe bucățile mari. Rumenim carnea de vită până își schimbă total culoarea.
Punem restul ingredientelor. Amestecăm bine. Lăsăm sosul să fiarbă la foc foarte mic, cel puțin 2-3 ore. Amestecăm din când in când. La final trebuie să avem un sos cremos, dens, plin de arome.
Când sosul este pe final, fierbem pastele tricolore (eu am folosit fussili de la Băneasa) după instrucțiunile de pe ambalaj.
Pentru fiecare persoană calculcăm 80-100g paste. Pentru fiecare 100g paste uscate, punem la fiert 1 litru de apă.
Astfel, într-o oală mare punem la fiert 5 litri de apă. Când apa fierbe, adăugăm o linguriță de sare și pastele. Fierbem pastele 8 minute, până sunt al dente.
Le scurgem din apa în care au fiert, fără a le clăti. Amidonul de pe paste ajută sosul de carne să se lege mai bine de acestea.
Sfatul meu este ca imediat după ce ați scurs pastele, să le puneți direct peste sosul de carne. Amestecăm foarte bine. Astfel vă veți bucura din plin de rețeta de Paste tricolore cu sos de carne!
Și, bineînțeles, dacă aveți la îndemână un pumn plin de parmesan proaspăt răzuit, faceți bine și puneți-l peste paste. Cu siguranță o să vă placă și mai mult! Iar dacă cei mici nu vor iubi rețeta de Paste tricolore cu sos de carne.
Intră în comunitatea Băneasa și rămâi la curent cele mai noi rețete și sfaturi ale specialiștilor noștri!
Acest site web folosește cookie-uri astfel încât să vă putem oferi cea mai bună experiență de utilizator posibilă. Informațiile cookie sunt stocate în browser-ul dvs. și îndeplinesc funcții precum recunoașterea dvs. atunci când reveniți pe site-ul nostru web și ajutarea echipei noastre să înțeleagă care secțiuni ale site-ului le găsiți cele mai interesante și utile.
Cookie-ul strict necesar ar trebui să fie activat în orice moment, astfel încât să putem salva preferințele dumneavoastră pentru setările cookie-urilor.
Dacă dezactivați acest cookie, nu vă vom putea salva preferințele. Aceasta înseamnă că de fiecare dată când vizitați acest site web va trebui să activați sau să dezactivați din nou cookie-urile.
Acest site web folosește Google Analytics pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori ai site-ului și cele mai populare pagini.
Păstrarea acestui cookie activat ne ajută să ne îmbunătățim site-ul web.
Vă rugăm să activați mai întâi modulele cookie strict necesare, astfel încât să vă putem salva preferințele!
Acest site web folosește următoarele cookie-uri suplimentare:
Vă rugăm să activați mai întâi modulele cookie strict necesare, astfel încât să vă putem salva preferințele!