Contact
- office@mpbaneasa.ro
- +40 21 232 2331
- Str. Răsăritului nr. 47, Buftea,România
Acasa > Rețete > Fel Principal > Paste cu sos pesto
Te invităm să prepari această rețetă. Se realizează atât de ușor, iar rezultatul este un dihs aromat, ușor și rapid de preparat, perfect pentru a aduce un strop mediteranean în farfuria ta.
Fierbe pastele conform indicațiilor de pe ambalaj. Scurge-le și nu uita să păstrezi un polonic din apa în care au fiert.
Pentru sos, pune mugurii de pin într-o tigaie și prăjește-i ușor, după care lasă-i să se răcească.
Într-un blender, pune frunzele de busuioc, uleiul de măsline, usutoriul și mugurii de pin și mixează pentru aproximativ 20 de secunde.
Adaugă parmezan și puțină sare și mixează până obții un sos fin.
Într-o tigaie mare, toarnă sosul, adaugă pastele și polonicul din apa în care au fiert acestea și amestecă pe foc până când pastele sunt cuprinse de sos.
Servește-le calde, cu brânză și muguri de pin prăjiți deasupra. Sunt delicioaseee!
Poftă bună!