Contact
- office@mpbaneasa.ro
- +40 21 232 2331
- Str. Răsăritului nr. 47, Buftea,România
Delicatețea creveților și dulceața mazării se îmbină perfect într-un sos ușor, cremos, care îmbracă pastele într-un gust irezistibil. Rapid și delicios, acest preparat aduce un strop de rafinament la orice masă!
Ideal pentru cinele în familie sau mesele speciale cu prietenii, pastele cu creveți și mazăre sunt o alegere echilibrată, plină de arome proaspete și texturi plăcute. O rețetă simplă, dar de efect, care te transportă cu gândul la un apus pe malul mării!
Pentru sos: într-o tigaie încăpătoare punem uleiul de măsline și ceapa. O călim la foc domol până devine translcidă, apoi adăugăm usturouiul și îl călim câteva secunde alături de ceapă.
Adăugăm creveții congelați (fără a-i decongela înainte) și mazărea. Amestecăm foarte bine, condimentăm după gust cu sare și piper. Lăsăm totul la foc mic 10 minute, până creveții își schimbă culoarea în roz și mazărea este făcută.
Între timp, fierbem pastele în 3 litri de apă cu sare. Adăugăm pastele în momentul în care apă clocotește și le fierbem 8 minute sau timpul indicat pe ambalaj, în funcție de pastele folosite.
Scurgem pastele, fără a le trece pe sub jet de apă rece.
Adăugăm pastele peste sos, adăugăm și pătrunjelul tocat mărunt. Potrivim la gust de sare, piper, zeamă de lămâie.
Rețeta de Farfalle cu creveți și mazăre este gata! Vă promit că este delicioasă și o puteți servi cu fulgi de parmezan, pentru extra aromă! Să vă fie de cel mai bine!