Contact
- office@mpbaneasa.ro
- +40 21 232 2331
- Str. Răsăritului nr. 47, Buftea,România
ABONEAZĂ-TE
Intră în comunitatea Băneasa și rămâi la curent cele mai noi rețete și sfaturi ale specialiștilor noștri!
Pentru sosul de roșii:
PASTE CU CHIFTELE ȘI SOS
Atunci când nu ai timp de gătit, dar în același timp îți dorești o mâncare ce se pregătește rapid, poți face o delicioasă rețetă de paste cu chiftele și sos.
Este ușor de făcut, cu ingrediente simple și la îndemâna oricui.
Care este povestea din spatele acestei rețete?
Cine își mai amintește de Doamna și vagabondul? Faimoasele desene animate care ne aduc aminte cu mare drag de imaginile în care cei doi căței adorabili merg la restaurant și mănâncă paste. Așadar, vă invităm să recreăm împreună atât preparatul, cât și atmosfera frumoasă din restaurant!
Spor!
VEDETA REȚETEI
Începem prin a pregăti chiftelele.
Într-un bol, puneți carnea peste care adăugați sare și piper, usturoiul (zdrobit în prealabil), pesmetul, parmezanul ras, oregano proaspăt și parmezanul ras.e
Amestecați toată compoziția până se omogenizează.
Din această compoziție, luați bucăți mici și modelați-le sub formă de chifteluțe.
Încingeți 4 linguri de ulei de măsline într-o tigaie și gătiți chifteluțele pe toate părțile, până se rumenesc.
Scoateți-le pe o farfurie și lăsați-le deoparte.
În acest moment putem începe să pregătim sosul de roșii.
Încingeți ulei de măsline într-o tigaie și adăugați usturoiul și rozmarinul tocate mărunt. Gătiți pentru un minut, iar ulterior adăugați sosul de roșii.
Condimentați cu sare și piper, amestecați energic și șăsți să fiarbă la foc mic pentru aproximativ 5 minute.
Puneți chifteluțele gătite peste sos și amestecați bine. Lăsați să fiarbă la foc mic pentru aproximativ 10 minute.
Între timp, pregătiți pastele.
Puneși pe foc o oală plină cu apă și o lingură de sare. În momentul în care apa a dat în clocot, adăugați pastele. Fierbeți-le conform timpului indicat pe ambalaj.
Scoateți pastele și adăugați-le imediat în tigaia cu chiftele și sos împreună cu un polonic din apa în care au fiert pastele.
Amestecați totul foarte bine și lăsați să se gătească pentru 1/2 minute.
Scoateți pastele pe farfurii și presărați puțin busuioc proaspăt.
Puteți adăuga la final și puțin parmezan ras.
Poftă bună!
Intră în comunitatea Băneasa și rămâi la curent cele mai noi rețete și sfaturi ale specialiștilor noștri!
Acest site web folosește cookie-uri astfel încât să vă putem oferi cea mai bună experiență de utilizator posibilă. Informațiile cookie sunt stocate în browser-ul dvs. și îndeplinesc funcții precum recunoașterea dvs. atunci când reveniți pe site-ul nostru web și ajutarea echipei noastre să înțeleagă care secțiuni ale site-ului le găsiți cele mai interesante și utile.
Cookie-ul strict necesar ar trebui să fie activat în orice moment, astfel încât să putem salva preferințele dumneavoastră pentru setările cookie-urilor.
Dacă dezactivați acest cookie, nu vă vom putea salva preferințele. Aceasta înseamnă că de fiecare dată când vizitați acest site web va trebui să activați sau să dezactivați din nou cookie-urile.
Acest site web folosește Google Analytics pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori ai site-ului și cele mai populare pagini.
Păstrarea acestui cookie activat ne ajută să ne îmbunătățim site-ul web.
Vă rugăm să activați mai întâi modulele cookie strict necesare, astfel încât să vă putem salva preferințele!
Acest site web folosește următoarele cookie-uri suplimentare:
Vă rugăm să activați mai întâi modulele cookie strict necesare, astfel încât să vă putem salva preferințele!