Contact
- office@mpbaneasa.ro
- +40 21 232 2331
- Str. Răsăritului nr. 47, Buftea,România
ABONEAZĂ-TE
Intră în comunitatea Băneasa și rămâi la curent cele mai noi rețete și sfaturi ale specialiștilor noștri!
Pastele sunt mereu o opțiune pentru mese pregătite ușor, rapid, dar pline de savoare. În rețeta noastră de Pasta salsiccia e pomodoro folosim cârnați proaspeți în stil italian – salsiccia, roșii sau roșii cherry – pomodori/pomodorini, mozzarella de bivoliță – mozzarella di buffala sau burrata, mult busuioc proaspăt și pastele mele preferate din grâu dur – Paste Băneasa.
Pentru această rețetă puteți folosi orice cârnați proaspeți doriți, cu cât mai condimentați cu atât mai bine!
La capitolul paste, vă recomand pastele scurte – penne, farfalle, fusilli.
VEDETA REȚETEI
Îndepărtăm membrană de pe cârnați și îi prăjim în ulei de măsline, amestecând și rupând carnea cu lingură de lemn. Când cârnații sunt rumeniți, îi scoatem cu o sită și îi păstrăm la cald.
În grăsimea rămasă de la cârnați, punem roșiile cherry tăiate sferturi, usturoiul, sare și piper, Le călim la foc mare până roșiile sunt moi.
Fierbem pastele în 4 litri de apă clocotită, respectând timpul indicat pe ambalaj. Scugem pastele, păstrăm puțină apă pentru sos.
Punem roșiile în blender, împreună cu mozzarella/burrata și busuiocul. Adăugăm și 100ml din apă în care au fiert pastele. Dăm totul prin blender până avem un sos cremos.
Servim pastele cu sos de roșii, cârnații rumeniți, extra roșii proaspete și extra busuioc.
Să vă fie de cel mai bine!
Pastele sunt din două feluri de grâu: dur și moale. Pastele din grâu dur au un indice glicemic mai mic și sunt foarte bogate în proteine, ceea ce le face mai prietenoase cu silueta și mai ușor de digerat.
Dacă încă nu ai încercat produse din gama de paste din grâu dur de la Paste Băneasa, să știi că sunt de o calitate excelență. Sunt la același nivel cu pastele din Italia! Merită încercate sub orice formă îți plac: farfalle, spaghetti, penne, lasagna, tagliatelle..
Intră în comunitatea Băneasa și rămâi la curent cele mai noi rețete și sfaturi ale specialiștilor noștri!
Acest site web folosește cookie-uri astfel încât să vă putem oferi cea mai bună experiență de utilizator posibilă. Informațiile cookie sunt stocate în browser-ul dvs. și îndeplinesc funcții precum recunoașterea dvs. atunci când reveniți pe site-ul nostru web și ajutarea echipei noastre să înțeleagă care secțiuni ale site-ului le găsiți cele mai interesante și utile.
Cookie-ul strict necesar ar trebui să fie activat în orice moment, astfel încât să putem salva preferințele dumneavoastră pentru setările cookie-urilor.
Dacă dezactivați acest cookie, nu vă vom putea salva preferințele. Aceasta înseamnă că de fiecare dată când vizitați acest site web va trebui să activați sau să dezactivați din nou cookie-urile.
Acest site web folosește Google Analytics pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori ai site-ului și cele mai populare pagini.
Păstrarea acestui cookie activat ne ajută să ne îmbunătățim site-ul web.
Vă rugăm să activați mai întâi modulele cookie strict necesare, astfel încât să vă putem salva preferințele!
Acest site web folosește următoarele cookie-uri suplimentare:
Vă rugăm să activați mai întâi modulele cookie strict necesare, astfel încât să vă putem salva preferințele!