Contact
- office@mpbaneasa.ro
- +40 21 232 2331
- Str. Răsăritului nr. 47, Buftea,România
Acasa > Rețete > Fel Principal > Paella cu fidea
Este important să alegm o fidea cu ouă, care are un gust bun, își păstrează bine forma la fierbere și are o culoare deosebită. Ca de obicei, alegerea mea când vine vorba de fidea este fideaua cu 8 ouă de la Băneasa.
Toată gama de paste cu 8 ouă este minunată, conține ou lichid și grâu de cea mai bună calitate și au cu adevărat gustul pastelor de casă, așa cum le făceau bunicile noastre! În gama de paste cu 8 ouă de la Paste Băneasa găsiți tot ce aveți nevoie: fidea scurtă, fidea cuiburi, tăiței medii, tăiței lați.
Într-o tigaie încăpătoare și foarte bine încinsă, punem uleiul de măsline. Călim ceapa tăiată mărunt, până devine translucidă. Punem apoi usturoiul trecut prin presă și feliile de chorizo. Le călim împreună 1-2 minute. Condimentăm cu sare și piper după gust.
Adăugăm mazărea, fructele de mare decongelate, sofranul. TurnăUrmează să adăugăm și fideaua. Amestecăm bine și completăm cu restul de supă. Lăsăm să fiarbă la foc mare 2-3 minute. Apoi stingem focul, acoperim tigaia și lăsăm paella cu fidea să se odihnească 10 minute înainte servire.m supă cât să acopere totul și amestecăm bine. Lăsăm să fiarbă la foc mare 10 minute, sau până fructele de mare și mazărea sunt fierte.
Urmează să adăugăm și fideaua. Amestecăm bine și completăm cu restul de supă. Lăsăm să fiarbă la foc mare 2-3 minute. Apoi stingem focul, acoperim tigaia și lăsăm paella cu fidea să se odihnească 10 minute înainte servire.
Paella cu fidea este un preparat delicios, pe care l-a devorat chiar și Sergiu, care nu este mare fan al fructelor de mare! În plus, toți iubitorii de paste dar și nu de orez, așa cum este Luca al meu, vor iubi această variantă de Paella!
Să vă fie de cel mai bine!