Contact
- office@mpbaneasa.ro
- +40 21 232 2331
- Str. Răsăritului nr. 47, Buftea,România
Negresă de post cu dulceață, nuci și stafide, o rețetă delicioasă, la fel de siropoasă și aromată ca o negresă cu ciocolată și ou.
Se poate așa ceva? Da! Și rețeta noastră de azi vă demonstrează că o negresă de post poate fi super-savuroasă și că ne putem bucură de preparate deosebite și în zilele în care nu dorim să consumăm produse vegetariene!
Încingem cuptorul la 180°C si tapetăm cu hârtie de copt o tavă de 35x25cm. Amestecăm într-un bol toate ingredientele – făină, cacao, praf de copt, ulei, apă, rom. Amestecăm foarte bine, până nu mai sunt cocoloașe.
Punem și dulceață, nucile, stafidele. Amestecăm din nou. Turnăm compoziția în tavă și nivelăm bine. Coacem 35-45 minute sau până trece testul scobitorii.
Întruncat Negresa de post este foarte umedă, este ideal să o lăsăm să se răcească foarte bine înainte de feliere. O pudrăm cu zahăr și ne bucurăm de o prăjitură excelentă, delicioasă, despre care nimeni nu ar zice că e de post!