Contact
- office@mpbaneasa.ro
- +40 21 232 2331
- Str. Răsăritului nr. 47, Buftea,România
ABONEAZĂ-TE

Intră în comunitatea Băneasa și rămâi la curent cele mai noi rețete și sfaturi ale specialiștilor noștri!
Pentru sosul de ciocolată cu piper roșu:
Rețeta de negresă cu zmeură și sos de ciocolată cu piper roșu se face simplu, rapid și ușor. Îmi place cât este încă călduță, cu sosul cald, aromat și parfumat. Cu siguranță veți fi încântați și voi această combinație ce pare neobișnuită. Vă asigur că va fi cea mai plăcută surpriză pentru papilele gustative.
Sunt convinsă că o să vă îndrăgostiți de această negresă cu zmeură și sos de ciocolată cu piper roșu, așa că trebuie să vă spun secretul meu: folosesc făină superioară 000 de la Băneasa. Prăjiturile mele ies exact așa cum îmi doresc cu ajutorul ei.
Pregătire blat
Pentru început am topit untul și ciocolata la bain-marie. Acestea trebuie să se tempereze până în momentul în care vor fi folosite. Am pornit cuptorul la 180°C. Am cernut făina și pudra de cacao, apoi am adăugat praful de copt și pudra de scorțișoară.
În continuare am spart ouăle într-un bol încăpător. Am adăugat sare și am mixat în jur de 1 minut. Apoi am adăugat zahărul în trei tranșe și am mixat până am obținut o spumă ce și-a dublat volumul. Am pus zahărul vanilat bourbon, apoi am pus smântâna, pasta de vanilie și romul și am amestecat.
În acest moment am adăugat ciocolata cu unt, apoi am încorporat făina cu cacao în două tranșe. Am turnat aluatul în tava tapetată cu hârtie de copt, l-am nivelat și am presărat zmeură.
Coacere
În funcție de puterea cuptorului, negresa se va coace în 35-40 minute. Dacă o lăsați mai puțin obțineți o textură
După ce s-a copt am lăsat-o să se răcească pe un grătar. Pentru a pregăti sosul am pisat boabele de piper roșu într-un mojar. Puteți să obțineți mai rapid pudra de piper roșu cu o râșnită, dar nu va mai miroși la fel de puternic. În plus, rămân și bucăți puțin mai mari.
Am topit la bain-marie ciocolată cu smântână pentru frișcă și zahăr. Când ciocolata s-a topit am oprit focul și am adăugat untul, apoi piperul roșu pisat.
Peste negresa călduță am turnat sosul de ciocolat cu piper roșu. Miroase extraordinar de bine! Combinația este de vis și merită încercată! Noi am mâncat-o cu mare poftă! Asta vă doresc și vouă!
Poftă bună!
Intră în comunitatea Băneasa și rămâi la curent cele mai noi rețete și sfaturi ale specialiștilor noștri!
Acest site web folosește cookie-uri astfel încât să vă putem oferi cea mai bună experiență de utilizator posibilă. Informațiile cookie sunt stocate în browser-ul dvs. și îndeplinesc funcții precum recunoașterea dvs. atunci când reveniți pe site-ul nostru web și ajutarea echipei noastre să înțeleagă care secțiuni ale site-ului le găsiți cele mai interesante și utile.
Cookie-ul strict necesar ar trebui să fie activat în orice moment, astfel încât să putem salva preferințele dumneavoastră pentru setările cookie-urilor.
Dacă dezactivați acest cookie, nu vă vom putea salva preferințele. Aceasta înseamnă că de fiecare dată când vizitați acest site web va trebui să activați sau să dezactivați din nou cookie-urile.
Acest site web folosește Google Analytics pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori ai site-ului și cele mai populare pagini.
Păstrarea acestui cookie activat ne ajută să ne îmbunătățim site-ul web.
Vă rugăm să activați mai întâi modulele cookie strict necesare, astfel încât să vă putem salva preferințele!
Acest site web folosește următoarele cookie-uri suplimentare:
Vă rugăm să activați mai întâi modulele cookie strict necesare, astfel încât să vă putem salva preferințele!