Contact
- office@mpbaneasa.ro
- +40 21 232 2331
- Str. Răsăritului nr. 47, Buftea,România
MINI MOZZARELLA PANE, ceva atât de simplu, rapid și extrem de delicios! Este un aperitiv ideal pentru petreceri, este un prânz delicios și merge perfect în pachețel. Hai să îți arăt cât de simplu e să pregătești Mini mozzarella pane!
Dacă dorești să pregătești mai multe porții și să le congelezi, e foarte simplu: o dată pregătite, le punem pe hârtie de copt într-un singur strat, apoi le congelăm 30-40 min. Le mutăm în pungi pentru congelator și le avem mereu la îndemână. Le prăjim fără a le decongela înainte.
Scurgem bine mozzarella din saramură și o tamponăm cu hârtie de bucătărie.
Batem ouăle ca pentru omletă, condimentăm cu sare și piper după gust. Dăm biluțele de mozzarella prin făină, apoi prin ou, apoi prin pesmet.
Repetăm: dăm din nou prin ou și pesmet, apoi le lăsăm 15-20 min pe hârtie de copt. Le prăjim câteva secunde în baie de ulei încins, până obținem gradul de rumenire dorit. Le scoatem pe hârtie de bucătărie pentru a absorbi excesul de ulei.
V-am spus că e simplu! Dar vă promit că este și la fel de delicios! Poftă bună, să vă fie de cel mai bine și neapărat să încercați pesmetul panko de la Băneasa, vă promit că e mi-nu-nat!