Mini mozzarella pane

Autor rețeță:
Teo's Kitchen

Rețetă

Gata în

45 min.

Porții

8

Pesmet și panko All season Băneasa

Ingrediente

  • pesmet panko Băneasa
  • mini mozzarella preferată
  • ouă
  • făină Băneasa
  • sare și piper după gust
  • ulei pentru prăjit
Vezi rețeta Video

Mod de preparare

MINI MOZZARELLA PANE, ceva atât de simplu, rapid și extrem de delicios! Este un aperitiv ideal pentru petreceri, este un prânz delicios și merge perfect în pachețel. Hai să îți arăt cât de simplu e să pregătești Mini mozzarella pane!

Dacă dorești să pregătești mai multe porții și să le congelezi, e foarte simplu: o dată pregătite, le punem pe hârtie de copt într-un singur strat, apoi le congelăm 30-40 min. Le mutăm în pungi pentru congelator și le avem mereu la îndemână. Le prăjim fără a le decongela înainte.

Pasul 1

Scurgem bine mozzarella din saramură și o tamponăm cu hârtie de bucătărie.

Batem ouăle ca pentru omletă, condimentăm cu sare și piper după gust. Dăm biluțele de mozzarella prin făină, apoi prin ou, apoi prin pesmet.

Pasul 2

Repetăm: dăm din nou prin ou și pesmet, apoi le lăsăm 15-20 min pe hârtie de copt. Le prăjim câteva secunde în baie de ulei încins, până obținem gradul de rumenire dorit. Le scoatem pe hârtie de bucătărie pentru a absorbi excesul de ulei.

V-am spus că e simplu! Dar vă promit că este și la fel de delicios! Poftă bună, să vă fie de cel mai bine și neapărat să încercați pesmetul panko de la Băneasa, vă promit că e mi-nu-nat!

TIPS & TRICKS!

  • Este foarte important să scurgi foarte bine mozzarella din saramură, apoi să o tamponezi cu prosop de hârtie.
  • Pentru o crustă crocantă, e important să folosim un pesmet bun. Ca de obicei, atenția mea s-a îndreptat spre produsele Băneasa și am ales pesmetul PANKO. Panko este un pesmet special, de origine japoneză, cu o textură aerată și ușoară. Ne asigură cruste perfecte de fiecare dată, extrem de crocante. De ce? Pentru că absoarbe mai puțin ulei decât pesmetul obișnuit și automat crusta este mai crocantă și rămâne așa mult mai mult timp.
  • Poți prăji mini mozzarella pane în baie de ulei sau în airfryer, la temperatura maximă, în funcție de preferințe.
  • Pentru o crustă rezistentă la prăjire, îți recomand să dai de două ori biluțele de mozzarella prin ou și pesmet și apoi să le lași 15-20 de min pe hârtie de copt, înainte de prăjire.
Vezi rețeta Video

Vezi Imagini cu Rețeta

VEZI REȚETA VIDEO

Ai mai putea încerca și...

Paste Băneasa
Confidențialitate

Acest site web folosește cookie-uri astfel încât să vă putem oferi cea mai bună experiență de utilizator posibilă. Informațiile cookie sunt stocate în browser-ul dvs. și îndeplinesc funcții precum recunoașterea dvs. atunci când reveniți pe site-ul nostru web și ajutarea echipei noastre să înțeleagă care secțiuni ale site-ului le găsiți cele mai interesante și utile.