Frittata cu spaghetti Băneasa și spanac

Autor rețeță:
Divă în Bucătărie

…o sursă infinită de inspirație…

Pasiunea culinară a Cristinei de la Divă in Bucătărie se regăsește în multitudinea de rețete delicioase și atent pregătite, iar plăcerea ei de a găti ajunge și în farfuriile noastre!

Rețetă

Gata în

45 min.

Porții

3

Paste fără ou All season Băneasa

Ingrediente

  • 200g spaghetti Băneasa
  • 150g spanac congelat
  • 1 ceapă medie
  • 1 cățel usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceașcă apă
  • 6 ouă
  • 50g mozzarella/cașcaval
  • Sare
  • Piper
  • 1 lingură ulei
  • 1 lingură pesmet

Mod de preparare

Astăzi pregătim împreună rețeta de Frittata cu spaghetti și spanac.

 

Pasul 1

Călim ceapa tocată julien în ulei încins. Adăugăm spanacul și călim totul încă un minut, amestecând în acest timp.

Adăugăm o ceașcă de apă și lăsăm pe foc până se evaporă lichidul, apoi luăm de pe foc.

Pasul 2

Punem pastele la fiert în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe pachet. Scurgem pastele fierte, apoi batem ouăle și le amestecăm cu spanacul călit cu ceapă.

Pasul 3

Turnăm peste paste, asezonăm cu sare și piper și amestecăm astfel încât toate să fie acoperite cu ouă. Adăugăm mozzarella tăiată cubulețe și amestecăm.

Pasul 4

Încingem o lingură ulei într-o tigaie, apoi punem pastele cu ou în aceasta, prăjim la foc mic 2 minute, apoi dăm la cuptor pentru 20-30 minute (până se coace oul). Vom ști că este gata atunci când apăsăm pastele și nu iese la suprafață oul moale.

Poftă bună!

Vezi Imagini cu Rețeta

Ai mai putea încerca și...

supa-de-gaina-cu-fidea-2
Rețetă

Gata în

20 min.

Porții

4