Contact
- office@mpbaneasa.ro
- +40 21 232 2331
- Str. Răsăritului nr. 47, Buftea,România
PASTE QUATRO FORMAGGI
Astăzi pregătim împreună una dintre cele mai cunoscute rețete de paste din întreaga lume: paste quatro formaggi. O rețetă gustoasă și versatilă, ce poate fi servită în orice ocazie, fie că vorbim de prânz, fie că vorbim de cină. Pastele al dente sunt armonios combinate cu sosul cremos și aromat, rezultând un preparat cu un gust irezistibil.
Cu toate că sunt niște paste foarte simplu de pregătit, recomandarea noastră este să urmați câteva sfaturi pentru a obține cele mai cremoase paste quatro formaggi:
Acestea fiind spuse, mai jos găsiți toți pașii necesari pregătirii rețetei de PASTE QUATRO FORMAGGI!
Într-o cratiță puneți la fiert 4l de apă. Cand aceasta clocotește, adăugați sarea și pastele. Amestecați și fierbeți conform timpului indicat pe ambalaj.
Între timp, pregătiți sosul.
Într-o oală încăpătoare, puneți smântâna dulce și adăigați brânzeturile. Gătiți la foc mic, amestecând des, până branzeturile se topesc treptat și obțineți un sos fin.
Adăugați pastele fierte, bine scurse înainte, fără a le trece sub jet de apă rece.
Amestecați și condimentați după gust cu sare și piper.
Rețeta de PASTE QUATRO FORMAGGI este gata!
Poftă bună!