Farfalle cu creveți și sos de piper

Autor rețeță:
Divă în Bucătărie

Rețetă

Gata în

15 min.

Porții

2

Paste făinoase cu ouă Vară Băneasa

Ingrediente

  • 200g farfalle cu ou Băneasa
  • 70g mazăre congelată
  • 2 lingurițe capere
  • 1 ceapă medie sare
  • 4 linguri ulei
  • 200g creveți

Pentru sos:

  • 30ml ulei măsline
  • 15ml oțet
  • 2 lingurițe piper divers colorat
  • 1 lingură vârfuită smântână groasă

Mod de preparare

 

Vă aducem în atenție o rețetă deosebită pentru paste delicioase!

Se pregătește ușor, iar rezultatul este senzațional!

Pasul 1

Pentru a pregăti această rețetă, ne pregătim toate ingredientele la îndemână, astfel încât toate etapele să meargă cursiv și rapid.

Preparăm sosul amestecând pentru început uleiul cu oțet și piper.

Pasul 2

Le punem într-un blender și pasăm. Adăugăm smântână și continuăm să pasăm până reușim să spargem boabele de piper.

Călim ceapă tocată mărunt în 2 linguri ulei, până devine sticloasă, apoi adăugăm mazărea și caperele și continuăm să călim 2 minute.

Luăm de pe foc și călim creveții în ulei încins timp de 1 minut pe fiecare parte.

Pasul 3

Punem și pastele la fiert în apă cu sare conform timpului de pe ambalaj, apoi le scurgem.

Le amestecăm într-un castron cu creveții, ceapa cu mazărea și caperele, apoi turnăm sosul de piper și amestecăm.

Servim imediat.

Poftă bună!

Vezi Imagini cu Rețeta

Ai mai putea încerca și...

Rețetă

Gata în

20 min.

Porții

4

Rețetă

Gata în

30 min.

Porții

2

Paste Băneasa
Confidențialitate

Acest site web folosește cookie-uri astfel încât să vă putem oferi cea mai bună experiență de utilizator posibilă. Informațiile cookie sunt stocate în browser-ul dvs. și îndeplinesc funcții precum recunoașterea dvs. atunci când reveniți pe site-ul nostru web și ajutarea echipei noastre să înțeleagă care secțiuni ale site-ului le găsiți cele mai interesante și utile.