Contact
- office@mpbaneasa.ro
- +40 21 232 2331
- Str. Răsăritului nr. 47, Buftea,România
Pentru sos:
Vă aducem în atenție o rețetă deosebită pentru paste delicioase!
Se pregătește ușor, iar rezultatul este senzațional!
Pentru a pregăti această rețetă, ne pregătim toate ingredientele la îndemână, astfel încât toate etapele să meargă cursiv și rapid.
Preparăm sosul amestecând pentru început uleiul cu oțet și piper.
Le punem într-un blender și pasăm. Adăugăm smântână și continuăm să pasăm până reușim să spargem boabele de piper.
Călim ceapă tocată mărunt în 2 linguri ulei, până devine sticloasă, apoi adăugăm mazărea și caperele și continuăm să călim 2 minute.
Luăm de pe foc și călim creveții în ulei încins timp de 1 minut pe fiecare parte.
Punem și pastele la fiert în apă cu sare conform timpului de pe ambalaj, apoi le scurgem.
Le amestecăm într-un castron cu creveții, ceapa cu mazărea și caperele, apoi turnăm sosul de piper și amestecăm.
Servim imediat.
Poftă bună!