Contact
- office@mpbaneasa.ro
- +40 21 232 2331
- Str. Răsăritului nr. 47, Buftea,România
Ingrediente pentru crustă:
Ingrediente pentru cremă:
Rețeta se pregătește foarte simplu și rapid, dar este foarte important să o lași la rece câteva ore înainte de servire, deci răbdarea este importantă!
Și încă ceva: poți folosi o tavă dreptunghiulară, de 25x35cm și apoi taie cheesecake-ul în cubulețe, exact ca pe o prăjitură.
Cheesecake rustic cu brânză de vaci este o rețetă foarte versatilă, pe care o poți adapta ușor în funcție de preferințele tale. Poți adăuga în compoziție fructe (afine, zmeură) sau stafide, nuci sau chiar cubulețe de ciocolată.
Încinge cuptorul la 180 de grade Celsius și pregătește o tavă cu pereți detașabili de 25-28 cm. Într-un blender sau cu mâna amestecă ingredientele pentru crustă până obții un aluat omogen, bine legat.
Așează aluatul în tavă și apasă-l cu degetele pentru a forma un strat uniform. Coace timp de 10-12 minute sau până e ușor rumenit.
Pentru cremă, amestecă toate ingredientele până obții o cremă fină, omogenă. Toarnă crema peste blat și coace-o 50-70 de minute sau până este aurie pe margini. Chiar dacă este încă moale la mijloc, ușor gelatinoasă, prăjitura se întărește pe măsură ce se răcește.
Lasă cheesecake-ul să se răcească la temperatura camerei, apoi pune-l la rece peste noapte. Ornează cu frișcă și fructe proaspete.
Rețeta de cheesecake rustic cu brânză de vaci este gata! Este atât de gustoasă încât va deveni una dintre preferatele tale!
Poftă bună!