Contact
- office@mpbaneasa.ro
- +40 21 232 2331
- Str. Răsăritului nr. 47, Buftea,România
ABONEAZĂ-TE
Intră în comunitatea Băneasa și rămâi la curent cele mai noi rețete și sfaturi ale specialiștilor noștri!
Budincă de macaroane cu brânzeturi – o idee delicioasă pentru prânz sau cină, o rețeta pe care o va iubi toată familia, pentru că o poți personaliza ușor, în funcție de brânzeturile voastre preferate!
Rețeta de budincă de macaroane cu brânzeturi se pregătește foarte ușor și este ideală pentru cinele din timpul săptămânii, când toată familia se adună acasă, înfometată după o zi lungă la școală și la birou. Poți pregăti budincă de seară, iar a doua zi doar o dai la cuptor. La fel de potrivită este și pentru caserola de la birou, pentru că se poate mânca rece sau caldă. În plus, din cantitățile rețetei de Budincă de macaroane cu brânzeturi ies 8-10 porții, așa că vei avea mâncare pentru toată familia pentru minim 2 zile și este indicată și când ai musafiri la masă, mai ales iubitori de brânzeturi.
Am folosit macaroanele clasice Băneasa, pe care le știu și le iubesc încă din copilărie și sunt sigură că și voi! Sunt ideală pentru budinci și macaroane cu brânză, iar noi combinăm azi cele două rețete într-o delicioasă budincă cu brânzeturi!
Ce brânzeturi folosim? Cele preferate! Eu am folosit brânză de burduf, brânză de vaci, parmezan, cășcaval.
Ce mai putem folosi? Urdă, ricotta, cașcaval afumat, Grana Padano, cheddar, gorgonzola. Adăugăm și ouă și smântână dulce și gata!
VEDETA REȚETEI
Mai întâi punem la fiert macaroanele în 4 litri de apă cu sare. Când apa clocotește, adăugăm macaroanele și le fierbe, timpul indicat pe ambalaj.
Între timp, pregătim sosul.
Batem ouăle ca pentru omletă, împreună cu smântână dulce. Condimentăm cu sare și piper după gust. Adăugăm brânzeturile, amestecăm foarte bine. Adăugăm și baconul și ceapă verde. Opțional, le putem căli înainte.
Scurgem macaroanele și le adăugăm peste brânzeturi. Amestecăm totul foarte bine și turnăm amestecul într-o tavă de 30×40 cm, bine unsă cu unt.
Nivelăm cu spatulă și dăm la cuptorul încins la 180°C, 25-30 min sau până budincă e rumenită.
Dacă avem răbdare, o lăsăm să se răcească înainte de feliere…dar știm cu toții că nu vom avea răbdare, pentru că budinca de macaroane cu brânzeturi este un deliciu! Sper din suflet să încercați rețeta, sunt sigură că va fi un hit!
Să vă fie de cel mai bine!
Intră în comunitatea Băneasa și rămâi la curent cele mai noi rețete și sfaturi ale specialiștilor noștri!
Acest site web folosește cookie-uri astfel încât să vă putem oferi cea mai bună experiență de utilizator posibilă. Informațiile cookie sunt stocate în browser-ul dvs. și îndeplinesc funcții precum recunoașterea dvs. atunci când reveniți pe site-ul nostru web și ajutarea echipei noastre să înțeleagă care secțiuni ale site-ului le găsiți cele mai interesante și utile.
Cookie-ul strict necesar ar trebui să fie activat în orice moment, astfel încât să putem salva preferințele dumneavoastră pentru setările cookie-urilor.
Dacă dezactivați acest cookie, nu vă vom putea salva preferințele. Aceasta înseamnă că de fiecare dată când vizitați acest site web va trebui să activați sau să dezactivați din nou cookie-urile.
Acest site web folosește Google Analytics pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori ai site-ului și cele mai populare pagini.
Păstrarea acestui cookie activat ne ajută să ne îmbunătățim site-ul web.
Vă rugăm să activați mai întâi modulele cookie strict necesare, astfel încât să vă putem salva preferințele!
Acest site web folosește următoarele cookie-uri suplimentare:
Vă rugăm să activați mai întâi modulele cookie strict necesare, astfel încât să vă putem salva preferințele!