Tăiței cu legume în stil asiatic

Autor rețeță:
Teo's Kitchen

Rețetă

Gata în

30 min.

Porții

4

Paste fără ou All season Băneasa

Ingrediente

  • 300g tăiței Băneasa
  • o lingură de ulei de floarea soarelui
  • 50g varză
  • un ardei roșu
  • 50g mazăre
  • 4-5 ciuperci
  • 3 căței de usturoi
  • 2 fire de ceapă verde
  • 2 linguri sos soia light
  • o lingură sos soia dark
  • o lingură sos stridii
  • o lingură ulei de susan
  • ½ lingură amidon
  • 100ml supă de pui
  • o lingură de susan

Mod de preparare

Rețeta de tăiței cu legume în stil asiatic este inspirată de campania Paste Băneasa pentru cel mai nou film Disney și Pixar, Întors pe Dos 2, fiind o combinație de TOATE emoțiile și toate culorile într-o singură farfurie, cu un sos în stil asiatic.

Prietenii de la Băneasa au un concurs special pentru tine! Cumpără cel puțin 2 produse participante în promoție, scanează codul QR de pe ambalaj și înscrie bonul fiscal pe pagina concursului. Sărbătorește lansarea filmului Întors pe Dos 2, cea mai nouă producție Disney și Pixar și poți câștiga super premii! Vezi noul film la cinema!

Pasul 1

Taie legumele bastonașe/fâșii, în funcție de preferințe. Pune la fiert 2 litri de apă. Când clocotește, adaugă tăițeii și fierbe-i pentru conform timpului indicat pe ambalaj.

Pasul 2

Între timp, te poți ocupa de sos. Amestecă sosul de soia, sosul de stridii, uleiul de susan, amidonul și supa de pui.

Pasul 3

Într-un wok, încinge o lingură de floarea soarelui, adaugă legumele și 100ml de apă. Călește-le la foc mare, amestecând des, până sunt moi la interior și crocante la exterior. Adaugă tăițeii și sosul, amestecă.

Lasă pe foc 5 minute, amestecând des.

Pasul 4

La final, adaugă ceapa verde și susan.

Rețeta de tăiței cu legume în stil asiatic este gata și este un deliciu!

Poftă bună!

Tăiței cu legume în stil asiatic - tot ce trebuie să știi despre rețetă

  • Am ales o combinație de legume care nouă ne place foarte mult – ardei, ciuperci, varză, morcovi. Le pregătim la foc mare, rapid, astfel încât să rămână moi la interior, dar crocante și rumenite șa exterior. Poți adăuga, desigur, alte legume care îți plac.
  • Dacă vrei să folosești și carne în rețetă, e foarte simplu – taie carnea cubulețe sau feliuțe foarte subțiri, condimeanteaz-o după gust, dă-o prin amidon și prăjește-o în wok/tigaie, în ulei încins, până este rumenită. Scoate-o din tigaie, ține-o la cald și continuă cu legumele. Când adăugăm tăițeii și sosul, adăugăm și carnea.
  • Am folosit tăițeii de la Paste Băneasa și au fost excelenți pentru această rețetă în stil asiatic, vi-i recomand!

Vezi Imagini cu Rețeta

Ai mai putea încerca și...