Contact
- office@mpbaneasa.ro
- +40 21 232 2331
- Str. Răsăritului nr. 47, Buftea,România
ABONEAZĂ-TE
Intră în comunitatea Băneasa și rămâi la curent cele mai noi rețete și sfaturi ale specialiștilor noștri!
Cine își mai amintește de gustul copilăriei de odinioară? De budincile cu griș pregătite de mămici, de prăjiturile cu griș sau de celebra budincă de griș?
De cele mai multe ori, acest produs reprezintă soluția salvatoare atunci când vine vorba despre rețete rapide, gustoase și sănătoase, fie că vorbim despre deserturi, fie că vorbim despre griș cu lapte, icre de casă cu griș sau de o rețetă de griș pentru bebeluși. Toate sunt încărcate de amintirea frumoasă a copilăriei!
Așadar, venim în întâmpinarea voastră cu cel mai nou produs Băneasa – Griș de orez!
Grișul de orez reprezintă o sursă de energie (carbohidrați „buni”), este ușor digerabil, are un conținut foarte scăzut de grăsimi și este fabricat 100% din orez, care în mod natural nu conține gluten și nu are colesterol.
Fiind un produs fără gluten, are o durată de păstrare îndelungată de 12 luni, dublă față de grișurile din grâu.
Este neutru la gust, permițându-i astfel să absoarbă aromele din ingredientele cu care este combinat. Așadar, ne bucurăm de versatilitate și creativitate în prepararea rețetelor.
Astăzi vă propunem cea mai gustoasă rețetă de griș cu lapte:
BUDINCĂ DE GRIȘ CU GRIȘ DE OREZ!
VEDETA REȚETEI
Într-o oală cu fund dublu, adăugați laptele, pe care îl încălziți la foc mic.
Peste lapte, turnați zahărul (duoă gust; depinde cât de mult doriți să îl îndulciți), miezul de nucă și teaca de la păstaia de vanilie.
Lăsați amestecul la foc mic, până începe să fiarbă laptele, iar ulterior, scoateți teaca de la păstaia de vanilie.
Adăugați grișul treptat, în ploaie, amestecând încontinuu cu telul (grișul de orez are timpul de fierbere foarte scurt, de doar 3 minute).
Când ați obținut consistența dorită (un griș cremos), turnați compoziția în formele preferate și lăsați-l la rece pentru 2/3 ore (formele trebuie unse cu spray non-stick înainte de a le umple cu această compoziție).
Garnisiți cu gem de fructe de pădure și fructe proaspete!
Enjoy!
Poftă bună!
Intră în comunitatea Băneasa și rămâi la curent cele mai noi rețete și sfaturi ale specialiștilor noștri!
Acest site web folosește cookie-uri astfel încât să vă putem oferi cea mai bună experiență de utilizator posibilă. Informațiile cookie sunt stocate în browser-ul dvs. și îndeplinesc funcții precum recunoașterea dvs. atunci când reveniți pe site-ul nostru web și ajutarea echipei noastre să înțeleagă care secțiuni ale site-ului le găsiți cele mai interesante și utile.
Cookie-ul strict necesar ar trebui să fie activat în orice moment, astfel încât să putem salva preferințele dumneavoastră pentru setările cookie-urilor.
Dacă dezactivați acest cookie, nu vă vom putea salva preferințele. Aceasta înseamnă că de fiecare dată când vizitați acest site web va trebui să activați sau să dezactivați din nou cookie-urile.
Acest site web folosește Google Analytics pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori ai site-ului și cele mai populare pagini.
Păstrarea acestui cookie activat ne ajută să ne îmbunătățim site-ul web.
Vă rugăm să activați mai întâi modulele cookie strict necesare, astfel încât să vă putem salva preferințele!
Acest site web folosește următoarele cookie-uri suplimentare:
Vă rugăm să activați mai întâi modulele cookie strict necesare, astfel încât să vă putem salva preferințele!