Contact
- office@mpbaneasa.ro
- +40 21 232 2331
- Str. Răsăritului nr. 47, Buftea,România
Regăsiți mai jos toți pașii necesari preparării supei!
Poftă bună!
Curățăm legumele, spălăm foarte bine carnea, apoi punem apă la fiert în oală sub presiune. Când da în clocot punem carnea și o lăsăm să fiarbă 2 minute.
Adăugăm legumele întregi,frunză de dafin, boabele de piper și chimenul, punem capacul și lăsăm să fiarbă în jur de o ora (poate fi chiar și ceva mai mult de o ora, în funcție de cât tânăr este vițelul – pentru manzat fierebem chiar și 90 minute).
După acest interval carnea noastră este fiartă, așa că luăm de pe foc și lăsăm oală să se răcească, apoi scoatem capacul. Strecurăm supă și pregătim tăițeii pentru fiert.
Punem la fiert în supă doar cât consumăm la masă respectivă (evident și supă în care fierb reprezintă porțiile care se servesc la acea masă).
Servim supă fierbinte.
Poftă bună!