Contact
- office@mpbaneasa.ro
- +40 21 232 2331
- Str. Răsăritului nr. 47, Buftea,România
Acasa > Rețete > Fel Principal > Spaghetti cu sos de ceapă, parmezan și rucola
Această rețeta m-a fascinat încă din momentul în care am văzut-o. Pastele fierte în sos sunt mai mult decât perfecte, așa că va recomand să încercați.
Pentru a pregăti această rețeta avem nevoie de o tigaie adâncă cu un diamtru foarte mare (30-32 cm), astfel încât să putem pune spaghetele întregi.
Tocăm ceapă peștișori, apoi o punem în uleiul încins cu un cub măricel de unt și o călim cu capac în jur de 4 minute.
După aceste interval adăugăm sare, piper proaspăt măcinat și fruzele de cimbru și amestecăm.
După alte 4 minute de călit cu capacul pus adăugăm supă de pui, vinul, apă și spaghetti. Fierbem la foc mic-mediu până lichidul este absorbit de paste.
Luăm de pe foc și adăugăm parmezanul ras. Amestecăm pentru a omogeniza compoziția. Lăsăm 2 minute să se răcească, adăugăm rucola, amestecăm și gata!
Putem mânca, adăugând pentru decor parmezan ras.
Poftă bună!