Contact
- office@mpbaneasa.ro
- +40 21 232 2331
- Str. Răsăritului nr. 47, Buftea,România
ABONEAZĂ-TE
Intră în comunitatea Băneasa și rămâi la curent cele mai noi rețete și sfaturi ale specialiștilor noștri!
Pentru dressing:
Salată de paste cu legume este o mâncare ușoară de vară pe care o poți pregăti în câteva minute. Partea bună la această salată este faptul că îți poți pune câte legume dorești și ce legume dorești. Pe deasupra poți presăra puțină brânză sau chiar bucăți de friptură rămase de la cină.
Se știe că salatele sunt foarte versatile, se pot mânca la orice oră și pot avea oricât de multe sau de puține ingrediente. În salate putem pune diferite legume, cereale, peste, carne, brânzeturi sau ce mai dorim noi.
Atunci când îmi doresc o salată mai sățioasă, adaug și paste în ea și practic am un fel de mâncare consistent. De când am descoperit pastele tricolore de la Băneasa am tot încercat diferite tipuri de salate. Pastele sunt colorate natural, cele verzi cu spanac, iar cele roșii cu pudră de roșii uscate. Și chiar au gust de legume!
Așa că salata nu doar că arată bine, însă are și gust fenomenal!
Începeți prin a pregăti pastele: puneți pe foc o oală mare cu apă și 1 lingură de sare.
Când apă a dat în clocot, adăugați pastele tricolore. Fierbeți pastele la foc mediu amestecând din când în când, pentru 7 minute. Scurgeți pastele de apă, picurați deasupra puțin ulei de măsline, amestecați-le rapid și lăsăți-le deoparte sa se răcorească.
Între timp tăiați în 2 roșiile cherry, tocați bucățele ardeiul gras roșu. Dacă nu aveți alune pădure prăjite, le puteți prăji acasă. Puneți alunele într-o tigaie și gătiți-le pe foc timp de 5-7 minute pan ace sunt rumene.
Scoateți-le deoparte și lăsăți-le sa se răcească. Frecați-le ușor între palme și scoateți-le cojițele maronii. Apoi tocați-le mărunt.
Pregătiți dressing-ul: radeti coajă de lămâie, stoarceți sucul. Într-un bol adăugați coajă de lămâie, sucul de lămâie, apoi zdrobiți cățelul de usturoi cu ajutorul unei preșe. Potriviți de sare și piper și adăugați uleiul de măsline. Amestecați totul bine cu ajutorul unui tel.
Într-un bol încăpător puneți pastele răcite și toate legumele: spanac, roșiile cherry, măslinele, ardeiul gras și apoi alunele tocate. Adăugați pătrunjel și busuioc tocat. Peste toate turnați dressing-ul și amestecați foarte bine.
Transferați pe platoul de servit. La final presărați brânză feta.
Serviți imediat!
Intră în comunitatea Băneasa și rămâi la curent cele mai noi rețete și sfaturi ale specialiștilor noștri!
Acest site web folosește cookie-uri astfel încât să vă putem oferi cea mai bună experiență de utilizator posibilă. Informațiile cookie sunt stocate în browser-ul dvs. și îndeplinesc funcții precum recunoașterea dvs. atunci când reveniți pe site-ul nostru web și ajutarea echipei noastre să înțeleagă care secțiuni ale site-ului le găsiți cele mai interesante și utile.
Cookie-ul strict necesar ar trebui să fie activat în orice moment, astfel încât să putem salva preferințele dumneavoastră pentru setările cookie-urilor.
Dacă dezactivați acest cookie, nu vă vom putea salva preferințele. Aceasta înseamnă că de fiecare dată când vizitați acest site web va trebui să activați sau să dezactivați din nou cookie-urile.
Acest site web folosește Google Analytics pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori ai site-ului și cele mai populare pagini.
Păstrarea acestui cookie activat ne ajută să ne îmbunătățim site-ul web.
Vă rugăm să activați mai întâi modulele cookie strict necesare, astfel încât să vă putem salva preferințele!
Acest site web folosește următoarele cookie-uri suplimentare:
Vă rugăm să activați mai întâi modulele cookie strict necesare, astfel încât să vă putem salva preferințele!