Salată de paste Băneasa cu legume

Autor rețeță:
Divă în Bucătărie

Rețetă

Gata în

10 min.

Porții

2

Paste fără ou All season Băneasa

Ingrediente

  • 200g serpentelli Băneasa
  • 150g legume congelate
  • 70g broccoli
  • 1 ceapă medie
  • 2 linguri ulei măsline
  • sare
  • piper
  • 1 lingură parmezan ras fin

Pentru dressing:

  • 1/2 linguriță miere de albine
  • 3 linguri lapte
  • 1 linguriță maioneză
  • 1 lingură suc lămâie

Mod de preparare

Regăsiți mai jos toți pașii rețetei!

Poftă bună!

Pasul 1

Punem pastele la fiert în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe pachet. În acest timp călim ceapă, apoi adăugăm legumele și le călim preț de 3 minute, amestecând în tigaie destul de des. Separat fierbem și buchetelele de broccoli în apă cu sare timp de 4 minute.

Pasul 2

Scurgem pastele, apoi le punem peste legume. Adăugăm broccoli, cașcavalul tăiat cubulețe mici, parmezan ras foarte fin, sare, piper și dressing-ul realizat prin amestecarea maionezei cu sucul de lămâie și miere, apoi cu lapte.

Pasul 3

Amestecăm ușor pentru omogenizare și servim.

Poftă bună!

Vezi Imagini cu Rețeta

Ai mai putea încerca și...

Rețetă

Gata în

70 min.

Porții

6