Contact
- office@mpbaneasa.ro
- +40 21 232 2331
- Str. Răsăritului nr. 47, Buftea,România
ABONEAZĂ-TE
Intră în comunitatea Băneasa și rămâi la curent cele mai noi rețete și sfaturi ale specialiștilor noștri!
Cum pregătim Negresa cu zmeură? Foarte simplu! Nu este nevoie de mixer, ne sunt suficiente un bol și un tel. Topim ciocolata cu untul, adăugăm zahărul brun, aromele, ouale și la final făina cernută împreună cu cacao.
Nimic mai simplu! Eu am folosit zmeură, dar puteți folosi fructele preferate. În general, fructele de pădure (mure, afine, coacaze) merg perfect!
Rețeta noastră de azi – Negresă cu zmeură este inspirată de campania Paste Băneasa pentru cel mai nou film Disney și Pixar, Întors pe Dos 2. Transformăm Tristețea în Bucurie cu o negresă delicioasă, cu conținut scăzut de zahăr și „inserții” de Furie roșie cu zmeura proaspătă.
Prietenii de la Băneasa au un concurs special pentru tine! Cumpără cel puțin 2 produse participante în promoție, scanează codul QR de pe ambalaj și înscrie bonul fiscal pe pagina concursului.
Sărbătorește lansarea filmului Întors pe Dos 2, cea mai nouă producție Disney și Pixar și poți câștiga super premii!
Vezi noul film la cinema!
Încingem cuptorul la 180°C static, așezăm grătarul pe șina de la mijloc. Tapetăm cu unt și hârtie de copt o tavă de 20x20cm.
Punem într-o crăticioară untul și ciocolata și le topim la foc mic, amestecând des, până sunt topite și avem o cremă lucioasă. O punem într-un bol mare și adăugăm zahărul și esențele. Amestecăm bine cu telul. Adăugăm ouăle, amestecăm. La final, adăugăm făină, cernută împreună cu cacao, sare și praf de copt. Amestecăm doar cât să avem o compoziție omogenă.
Turnăm compoziția în tavă și o nivelăm cu o spatulă. Punem deasupra zmeură. Dăm la cuptor 20-22 min.
Rețeta de Negresă cu zmeură este gata! Lăsăm să se răcorească puțin în tavă, apoi putem felia prăjitura și, opțional, o putem pudra cu zahăr vanilat.
Enjoy și să vă fie de cel mai bine!
Secretul important pentru o negresă delicioasă? O negresă bine coaptă. Asta înseamnă că la mijloc rămâne “zemoasă” și poate părea ușor necoaptș, dar așa trebuie să fie. Dacă e coaptă uniform și arată ca un chec, înseamnă ca ați copt-o prea mult. În cazul brownies, nu este valabil testul scobitorii, dimpotrivă: când introducem scobitoarea în mijlocul prăjiturii TREBUIE să iasă cu ușoare urme de ciocolatăa. Nu vrem o scobitoare uscată la brownies, da?
Intră în comunitatea Băneasa și rămâi la curent cele mai noi rețete și sfaturi ale specialiștilor noștri!
Acest site web folosește cookie-uri astfel încât să vă putem oferi cea mai bună experiență de utilizator posibilă. Informațiile cookie sunt stocate în browser-ul dvs. și îndeplinesc funcții precum recunoașterea dvs. atunci când reveniți pe site-ul nostru web și ajutarea echipei noastre să înțeleagă care secțiuni ale site-ului le găsiți cele mai interesante și utile.
Cookie-ul strict necesar ar trebui să fie activat în orice moment, astfel încât să putem salva preferințele dumneavoastră pentru setările cookie-urilor.
Dacă dezactivați acest cookie, nu vă vom putea salva preferințele. Aceasta înseamnă că de fiecare dată când vizitați acest site web va trebui să activați sau să dezactivați din nou cookie-urile.
Acest site web folosește Google Analytics pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori ai site-ului și cele mai populare pagini.
Păstrarea acestui cookie activat ne ajută să ne îmbunătățim site-ul web.
Vă rugăm să activați mai întâi modulele cookie strict necesare, astfel încât să vă putem salva preferințele!
Acest site web folosește următoarele cookie-uri suplimentare:
Vă rugăm să activați mai întâi modulele cookie strict necesare, astfel încât să vă putem salva preferințele!