Paste cu ragu de linte

Autor rețeță:
Roxana Blenche

Rețetă

Gata în

30 min.

Porții

6

Paste fără ou All season Băneasa

Ingrediente

  • un pachet de spaghetti Băneasa
  • 2 morcovi
  • 3 tije de țelină apio
  • o ceapă
  • 60ml ulei de măsline
  • sare
  • 250g linte roșie
  • 100g pastă de tomate
  • 300ml suc de roșii
  • 5g busuioc verde
  • piper
  • 4g oregano uscat
  • parmezan

Mod de preparare

Rețeta de Baby Bolognese oferă oportunitatea unei mese echilibrate nutrițional și este perfectă pentru a fi gătită împreună de părinți și cei mici, transformând momentul de gătit într-o activitate distractivă și plină de voie bună.

Trebuie neapărat să încerci rețeta! Este super gustoasă și foarte ușor de făcut!

 

Pasul 1

Taie morcovii, țelina și ceapa în cuburi mici și pune-le la călit în ulei de floarea soarelui cu sare.

Pasul 2

După ce s-au călit bine, se adaugă pasta de tomate, sucul de roșii, busuiocul verde, apă, oregano uscat și lintea. Se lasă totul la fiert până obții un ragu de linte roșie consistent. Totul se călește în ulei de măsline.

După ce sosul ragu este gata, lasă-l deoparte.

Pasul 3

Pune apă la fiert cu puțină sare și pune pachetul de spaghetti Băneasa la fiert conform timpului indicat pe ambalaj.

Scoate pastele din oală și pune-le direct în sos, apoi amestecă. Așează-le în farfurie cu parmezan răzuit pe deasupra și busuioc proaspăt.

Baby Bolognese cu sos ragu de linte roșie este gata și are un gust divin! Cu siguranța cei mici vor adora rețeta!

Poftă bună!

TIPS&TRICKS

Vezi Imagini cu Rețeta

Ai mai putea încerca și...

Rețetă

Gata în

45 min.

Porții

4