Contact
- office@mpbaneasa.ro
- +40 21 232 2331
- Str. Răsăritului nr. 47, Buftea,România
Acasa > Rețete > Fel Principal > Fusilli Al Bronzo cu pui și pesto
Fusilli Al Bronzo cu pui și pesto este un preparat aromat și plin de prospețime, care aduce împreună gusturi intense și texturi perfect echilibrate. Pastele Trafilata Al Bronzo, renumite pentru textura lor poroasă, rețin perfect sosul catifelat obținut din smântână, pesto verde aromat și boabe dulci de porumb, absorbind în profunzime aromele ingredientelor.
Feliile de piept de pui, rumenite în ulei de măsline, adaugă un plus de savoare și de consistență preparatului. Pesto-ul este pregătit simplu și rapid, din frunze de busuioc proaspăt, semințe de dovleac, parmezan și usturoi, totul mixat cu ulei de măsline, oferind rețetei culoare, un parfum îmbietor și un gust desăvârșit.
Gata în doar 25 de minute, este rețeta ideală atunci când vrei o masă rapidă, gustoasă și sățioasă.
Pregătește pesto-ul mixând într-un blender frunzele de busuioc, semințele de dovleac, parmezanul și 100ml ulei de măsline extravirgin.
Taie pieptul de pui în felii subțiri. Prăjește-l timp de 5-6 minute într-o tigaie în care ai pus, în prealabil, 60ml ulei de măsline extravirgin și condimentează-l cu sare și piper.
Într-o oală, pune la fiert pastele timp de 8 minute.
În acest timp, adaugă smântâna lichidă, sosul pesto și boabele de porumb în tigaia în care prăjești puiul, apoi amestecă bine.
După ce pastele s-au fiert, pune-le în tigaia în care ai gătit puiul cu pesto și amestecă.
Fusilli Al Bronzo cu pui și pesto sunt gata. Poftă bună!