Forbes Kids

Mariana Robescu, food editor Forbes Kids la Forbes România, ne invită în bucătăria ei, într-un univers plin de arome captivante și experiențe culinare inedite și ne arată că simpla pregătire a rețetelor poate transforma gătitul într-o activitate ușor de realizat și chiar distractivă. Enjoy!

Roxana Blenche

Roxana a început să gătească acasă la vârsta de 17 ani, inspirându-se din revistele de profil și încercând o sumedenie de rețete. Pasiunea ei pentru gătit s-a dezvoltat și mai mult în timpul facultății, perioadă în care a plecat în America prin intermediul unui program dedicat studenților, pe postul de bucătar. Experiența de 4 luni […]

Bucătar Maniac

Numele meu este Cristian Borod, iar alături de soția mea Diana și de fiica noastră Maya, gătim, grădinărim, călătorim, facem fotografii  și ne distrăm! Facem totul din din pură pasiune, încercând să petrecem cât mai mult timp împreună și vă dorim și vouă la fel!

Bucătăria Urecheatei

Salut! Sunt Corina, mi se mai spune și Urecheata, și iți urez bun venit în casa si bucătăria mea!

Bucate Aromate

Site de rețete simple pentru famili și prieteni, explicate pas cu pas.

Edith’s Kitchen

Blog de retete culinare, aperitive si deserturi festive, retete de post, retete dukan, retete low carb.

Divă în Bucătărie

…o sursă infinită de inspirație… Pasiunea culinară a Cristinei de la Divă in Bucătărie se regăsește în multitudinea de rețete delicioase și atent pregătite, iar plăcerea ei de a găti ajunge și în farfuriile noastre!

Teo’s Kitchen

De la primul ou în tigaie la rețete online de mare succes, autor de cărți și prezentator TV, Teo de la Teo`s Kitchen ne arată că pasiunea pentru arta culinară poate fi o șansă pentru oricine perseverează.

Andreea’s Chinesefood

Pasionată de bucătăria și cultura chinezească și nu numai, Andreea de la Andreea Chinese Food ne îmbie cu arome și rețete extrem de variate, transpuse mereu într-un design de poveste.