Baneasa – votat ca cel mai puternic brand in cadrul Galei Premiilor Piata

Baneasa a obtinut aprecierea retailerilor si furnizorilor din FMCG si PREMIUL PENTRU CEL MAI PUTERNIC BRAND, in categoria Alte produse alimentare, la editia a XII- a a Galei Premiilor PIAŢA ale industriei bunurilor de larg consum. De 11 ani, cele mai valoroase echipe din FMCG si Retail primesc, la scena deschisa, aplauze si aprecieri din partea colegilor, competitorilor si partenerilor de afaceri, in cadrul Galei Premiilor Piata. 27 de companii au fost premiate in cadrul Galei Premiilor Piata, editia a XII- a 2017, iar Trofeele PIATA au fost inmanate pe baza voturilor apartinand unui numar de 758 de electori, dintre care: 609 comercianti independenti, 17 manageri de achizitii din top 20 retaileri, 58 directori de vanzari din top 100 companii din retail si FMCG.

Premiul castigat de Baneasa, vine sa confirme intr-o maniera oficiala, ceea ce se cunoaste deja de foarte multa vreme, mai exact, faptul ca Baneasa este unul dintre cele mai iubite si apreciate branduri de produse alimentare. Acest lucru nu este bineinteles intamplator, imaginea Baneasa fiind mereu caracterizata de notorietate si calitate, prospetime si disponibilitate la raft a produselor. Suntem mandri pentru recunosterea eforturilor in ceea ce priveste calitatea produselor si a serviciilor oferite de noi si dorim sa impartasim cu voi acest premiu.

Multumim tuturor partenerilor pentru increderea acordata brandului Baneasa! Mai multe detalii despre eveniment: http://premiilepiata.ro/#gala2017