Contact
- office@mpbaneasa.ro
- +40 21 232 2331
- Str. Răsăritului nr. 47, Buftea,România
ABONEAZĂ-TE
Intră în comunitatea Băneasa și rămâi la curent cele mai noi rețete și sfaturi ale specialiștilor noștri!
Acasa > Rețete > Fel Principal > Paste integrale cu ciuperci la cuptor
Pentru topping:
PASTE INTEGRALE LA CUPTOR!
Se fac cu ciuperci brune, broccoli verde (puteți pune și congelat dacă nu aveți broccoli proaspăt la îndemână) și brânză. Este o rețetă ușoară și extrem de gustoasă, cu o savoare aparte!
Rețetele cu paste nu trebuie să fie neapărat grele sau calorice, cu atât mai mult dacă gătiți cu paste integrale și legume. Sunt pline de proteine și sănătoase, cu atât mai mult dacă alegeți pastele integrale, care conțin mai multe fibre!
La noi în site găsiți și alte rețete de paste integrale!
Enjoy!
VEDETA REȚETEI
În primul rând, trebuie să curățați ciupercile și să le tocați feliuțe.
Desfaceți broccoli în buchețele mici, tocați cât se poate de mărunt usturoiul și dați brânza emmentaler pe răzătoare.
Într-o oală plină cu apă, fierbeți pastele conform indicațiilor de pe ambalaj, împreună cu o lingură de sare.
Amestecați pastele cu o lingură de lemn sau cu o spatulă ca să evitați lipirea acestora de fundul oalei.
Separat, pregătiți ciupercile.
Încingeți uleiul de măsline într-o tigaie și adăugați usturoiul și cimbisorul proaspăt.
Sotați preț de câteva secunde, până usturoiul capătă o culoare aurie.
În acest moment, adăugați ciupercile brune și sotați până devin aurii.
Condimentați cu sare și piper și lăsați deoparte.
După ce au fiert pastele, scurgeți-le de apă și adăugați-le peste ciupercile brune din tigaie.
Adăugați buchețelele de broccoli în apa în care au fiert pastele și lăsați-le să fiarbă pentru aproximativ 3/4 minute.
Scurgeți broccoli și puneți-l peste paste, urmând să adăugați Emmentaler ras și smântână lichidă.
Amestecați bine.
Este momentul să dăm totul la cuptorul încins la 200 de grade Celsius.
Ungeți cu unt o tavă cu dimensiunile de 20x20cm. Așezați tot amestecul de paste ți ciuperci în tavă și nivelați bine.
Deasupra, presărați restul de Emmentaler ras.
Puneți tava în cuptorul încins pentru 20 de minute, până ce pastele capătă o culoare aurie deasupra. Practic, până se formează o crustă crocantă.
Pastele integrale cu ciuperci la cuptor sunt gata!
Serviți-le fierbinți!
Poftă bună!
Intră în comunitatea Băneasa și rămâi la curent cele mai noi rețete și sfaturi ale specialiștilor noștri!
Acest site web folosește cookie-uri astfel încât să vă putem oferi cea mai bună experiență de utilizator posibilă. Informațiile cookie sunt stocate în browser-ul dvs. și îndeplinesc funcții precum recunoașterea dvs. atunci când reveniți pe site-ul nostru web și ajutarea echipei noastre să înțeleagă care secțiuni ale site-ului le găsiți cele mai interesante și utile.
Cookie-ul strict necesar ar trebui să fie activat în orice moment, astfel încât să putem salva preferințele dumneavoastră pentru setările cookie-urilor.
Dacă dezactivați acest cookie, nu vă vom putea salva preferințele. Aceasta înseamnă că de fiecare dată când vizitați acest site web va trebui să activați sau să dezactivați din nou cookie-urile.
Acest site web folosește Google Analytics pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori ai site-ului și cele mai populare pagini.
Păstrarea acestui cookie activat ne ajută să ne îmbunătățim site-ul web.
Vă rugăm să activați mai întâi modulele cookie strict necesare, astfel încât să vă putem salva preferințele!
Acest site web folosește următoarele cookie-uri suplimentare:
Vă rugăm să activați mai întâi modulele cookie strict necesare, astfel încât să vă putem salva preferințele!