Contact
- office@mpbaneasa.ro
- +40 21 232 2331
- Str. Răsăritului nr. 47, Buftea,România
ABONEAZĂ-TE
Intră în comunitatea Băneasa și rămâi la curent cele mai noi rețete și sfaturi ale specialiștilor noștri!
Frigărui cu mozzarella pane este unul din “acele” aperitive: frumoase, gustoase, perfecte pentru orice masă de sărbătoare!
De ce sunt delicioase aceste Frigărui cu mozzarella pane? Pentru că sunt o combinație inedită de gusturi și texturi, pe care le puteți adapta foarte simplu gusturilor voastre, dar și ingredientelor pe care le aveți în frigider!
Pesmetul Panko de la Băneasa – crusta perfectă de fiecare dată!
În rețeta de Frigărui cu mozzarella pane am ales să folosesc pesmetul Panko, un pesmet deosebit, care face o crustă ultra-mega-uber crocantă! Dacă nu l-ați încercat până acum, vă recomand rețeta de azi.
Iar azi am făcut mozzarella pane în crusta de panko cu muuuuulte ierburi aromatice! Pe frigărui mai găsim și tortellini, salami și mortadella, ardei copți și măsline. O mulțime de arome cu iz mediteranean, care fac rețeta noastră atât de gustoasă!
VEDETA REȚETEI
Mai întâi scurgem foarte bine mozzarella din saramură și o tamponăm cu un prosop de hârtie pentru a fi perfect uscată. Batem ouăle ca pentru omletă, cu sare, piper și ierburile aromatice. Dăm biluțele de mozzarella prin făină, scuturăm excesul. Le dăm apoi prin ou și apoi prin panko.
După ce dăm biluțele de mozzarella prin panko, le lăsăm să de odihnească 10 minute. Le prăjim apoi în baie de ulei, până sunt frumos rumenite. Le scoatem pe un șervet de hârtie pentru a absorbi excesul de grăsime.
Pentru Frigărui cu mozzarella pane, alternăm mozzarella pane, felii de ardei copt, salami, mortadella, măsline și tortellini. Le stropim cu puțin ulei de măsline și le condimentăm cu sare, piper, ierburi aromatice. DE-LI-CIOS!
Sper să vă placă rețeta de azi, arată excepțional și abia aștepta să ajungă pe masă voastră de Paste! Să vă fie de cel mai bine și, alături de prietenii mei de la Paste Băneasa, vă dorim mult spor în bucătărie și mai ales în pregătirile pentru Paște!
Intră în comunitatea Băneasa și rămâi la curent cele mai noi rețete și sfaturi ale specialiștilor noștri!
Acest site web folosește cookie-uri astfel încât să vă putem oferi cea mai bună experiență de utilizator posibilă. Informațiile cookie sunt stocate în browser-ul dvs. și îndeplinesc funcții precum recunoașterea dvs. atunci când reveniți pe site-ul nostru web și ajutarea echipei noastre să înțeleagă care secțiuni ale site-ului le găsiți cele mai interesante și utile.
Cookie-ul strict necesar ar trebui să fie activat în orice moment, astfel încât să putem salva preferințele dumneavoastră pentru setările cookie-urilor.
Dacă dezactivați acest cookie, nu vă vom putea salva preferințele. Aceasta înseamnă că de fiecare dată când vizitați acest site web va trebui să activați sau să dezactivați din nou cookie-urile.
Acest site web folosește Google Analytics pentru a colecta informații anonime, cum ar fi numărul de vizitatori ai site-ului și cele mai populare pagini.
Păstrarea acestui cookie activat ne ajută să ne îmbunătățim site-ul web.
Vă rugăm să activați mai întâi modulele cookie strict necesare, astfel încât să vă putem salva preferințele!
Acest site web folosește următoarele cookie-uri suplimentare:
Vă rugăm să activați mai întâi modulele cookie strict necesare, astfel încât să vă putem salva preferințele!